OKANOVIĆ VIŠE NIJE MOGAO DA ĆUTI "Ako ga vidite, odmah zovite policiju". Lik danima divlja besnom limuzinom po ulicama BG-a! Pravi lom, a onda se hvali! (VIDEO)

Neverovatno bahato i opasno ponašanje.

Poplava na auto-putu Beograd-Zagreb, Foto: Alo

 

- Crni, odnosno tamno sivi "mercedes" E serije traži se zbog divljanja poslednjih nekoliko dana na prestoničkim ulicama - objavio je Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja na svom Tviter profilu.

Poslednjih nekoliko dana na ulicama Beograda pojavio se "mercedes" koji više nego bahatom vožnjom po prestoničkim ulicama možda čak i izaziva policiju. To je večeras objavio i Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja, pozivajući sugrađane da reaguju i prijave ga.

OVDE SVI GREŠE! Da li pritiskate kvačilo kad startujete motor?

- Traži se crni-tamno sivi "mercedes" E serije koji ovih dana divlja po Beogradu, i postavlja snimke divljanja na društvene mreže. Ako vidite takav automobil u bahatoj vožnji, probajte da zapamtite registarski broj i odmah pozovite 192 - napisao je Damir na svom tviter profilu.

STRAŠNE VESTI ZA MNOGE VOZAČE Uvode se novi detektori na putu! Neće smeti kap alkohola da se popije, teško onima koji imaju ovakva kola!

Okanović kaže da je motiv za ovakvu njegovu poruku pre svega taj što se radi o vozaču koji snima divljačku vožnju i sve to objavljuje na društvenim mrežama.

EVO ZBOG ČEGA SE GINE! Rebić duboko udahnuo, pa izneo cifre od kojih prolazi jeza! Srbi svake godine popiju tone kazni!

- Postoji grupa na Instragram profilu u kojoj se objavljuju ti snimci. Reč je o grupi "Ne divljam, vozim dinamično". Ne zna se da li preuzima samo video zapise ili su to zaista njegovi - rekao je Okanović.

"NA ŠTA IDE ELEKTRIČNI AUTOMOBIL?" Postavili ovo pitanje Amerikancima na ulici, od njihovih odgovora se krste i levom i desnom rukom!

Kako je dodao, većina korisnika društvenih mreža uznemirena je zbog ovih snimaka, i traže da se što pre ispita šta se zaista dešava, odnosno da se taj vozač privede.

PROBAO DA PRETRČI ULICU! Udar kola je dečaka odbacio nekoliko metara u vazduh, ali je ono što je uradio kada je pao ostavilo sve bez reči (VIDEO)

Jedan takav snimak osvanuo je i pre nekoliko dana, kada je vozač za manje od minuta napravio nekoliko saobraćajnih prekršaja. Upravo je reč o istom vozaču, koji sve pomenute video snimke objavljuje na pomenutom nalogu.

BONUS VIDEO: STIGAO VOZ IZ KINE! Spektakularna scena na Novom Beogradu!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi