IMATE DVE OPCIJE Nevreme u Grčkoj vam je havarisalo automobil! Birajte - "PUKNITE BRDO PARA" ili sve sredite BESPLATNO!

Sve šlep-službe naplaćuju prevoz vozila samo u jednom smeru. To znači da ako je vozilo udaljeno 500 kilometara od mesta prebivališta, plaća se evro po kilometru samo u jednom smeru.

Grčka
Grčka, Foto: EPA

 

* Dve opcije na stolu: popraviti auto u Grčkoj skoro pa besplatno

* ili platiti šlep automobila evro po kilometru

* Mnogi naši državljani su doživeli peh sa sopstvenim vozilima u severnoj Grčkoj posle snažnog nevremena koje je pogodilo oblast

Naši državljani koji su imali nesreću da im veliko nevreme u Grčkoj ošteti automobil imaju dva izbora: ili da poprave automobil u Grčkoj ili da svoje vozilo došlepaju do svog prebivališta, a najjeftinije košta evro po kilometru, uz plaćanje putarina, mostarina...

JASMININO (23) TELO 19 GODINA BILO U ZAMRZIVAČU Slučaj koji je šokirao javnost konačno dobio sudski epilog! Kosti će sada moći da joj počivaju u miru (FOTO)

Grčka
Grčka, Foto: EPA

Sve šlep-službe naplaćuju prevoz vozila samo u jednom smeru. To znači da ako je vozilo udaljeno 500 kilometara od mesta prebivališta, plaća se evro po kilometru samo u jednom smeru - pišu Novosti.

Članovi Auto-moto saveza Srbije, a ima ih tačno 97.669, u znatno povoljnije su položaju. Njima će vozilo koje je oštećeno i ne može bezbedno da se vozi biti odšlepovano ili do najbližeg servisa ili do mesta prebivališta potpuno besplatno.

Vlasnici vozila koja imaju kasko osiguranje, u slučaju da im je vozilo oštećeno u elementarnoj nepogodi, moraju da dobiju zapisnik od grčke policije.

auto

Auto put kvar točak
Auto put kvar točak, Foto: Alo!/Rajko Ristić

PRIVEDEN ANDRIJA KOJI JE UBIO SOCIJALNU RADNICU Snimali ga fotoaparati i kamere, a on ih pogledao, nasmejao se i rekao BOLESNU REČENICU (FOTO, VIDEO)

U svakom slučaju, preporuka je da se odmah kontaktira sa osiguravajućom kućom kod koje je vozilo osigurano. I ostali, teoretski, takođe mogu da naplate štetu, ali samo ukoliko lokalna zajednica gde je šteta nastala predviđa isplatu odštete na vozilima u tim slučajevima.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi