Druga međunarodna konferencija lepote i zdravlja u Novom Sadu: Dejan Nestorović i Bojan Marović među uspešnim ženama!

Druga međunarodna konferencija lepote i zdravlja "Inovativni projekti u bjuti industriji", pod pokroviteljstvom grada Novog Sada, održaće se 8. i 9. decembra u Master centru u Novom Sadu.

Dejan Nestorović
Dejan Nestorović, Foto: Privatna arhiva

Grad Novi Sad izabran je da bude  evropska prestonica kulture 2021. godine. U susret ovoj vrlo značajnoj godini za Srbiju, "Srpaka Atina’’ gotovo svakog dana obiluje velikim brojem kulturno-edukativnih sadržaja, koji su namenjeni sugrađanima i turistima. 

Dejan Nestorović, koji će otvoriti i voditi ovaj događaj za alo.rs kaže da je Novi Sad riznica kulturnih dešavanja, a jedna od vrlo značajnih međunarodnih manifestacija je upravo konferencija Lepote i zdravlja ,,IPBI’’ koja se ovog vikenda održava u Master centru Novog Sada.

Bojan Marović
Bojan Marović, Foto: Aleksandar Dmitrovic

- Počastvovan sam što su me organizatori udostojili pozivom da vodim ovu, ne samo edukativanu, već i multikulturanu konferenciju u bjuti industriji i zdravlju, koja ima oko stotinu učesnika iz EU zemalja, Rusije Ukrajne. Većina učesnica diskusije i prezentacija su poslovno jake i uspešne žene. Najnovija dostignuća u savremenim trendovima 21. veka, koja stižu u Srbiju prezentovaće moderne i moćne žene na polju estetike, zdravlja i lepote. Ponosan sam na grad Novi Sad i našeg gradonačelnika Miloša Vučevića, koji ulaže mnogo u kulturna, moderna i edukativna dešavanja. Novi Sad je bio, jeste i biće predvorje kulture čitavog regiona - kaže Dejan Nestorović i dodaje da će učesnici konferencije, posle niza predavanja, na gala večeri uživati u pesmama pop pevača Bojana Marovića .

 

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi