IZA NJEGA SE KRIJE NEŠTO UŽASNO Ćerki ne smete da date OVO IME! Sluti na samoću i nesreću, ali to nije ono najgore!

Postoji verovanje da ime određuje karakter a kasnije i sudbinu osobe. Rusi smatraju da ova imena devojčicama mogu da donesu nesreću i samoću.

Mama, ćerka, devojčica, porodica
Foto: Shutterstock, ilustracija

Aleksandra - Devojka sa ovim imenom, često je obdarena čvrstim muškim karakterom, što na žalost ne pomaže pri uspostavljanju skladnih odnosa sa partnerom. Većina Aleksandri kasno stupa u brak i porodična sreća nije im prioritet. Devojka sa ovim imenom nije lenja, ali ne uživa u kućnim poslovima kako što su čišćenje, pranje i kuvanje. Ona je ta koja u porodicu unosi snagu i stabilnost, a "ženski" poslovi nisu njen fah. Često ima veoma uspešnu karijeru, ali gubi na ženstvenosti i nežnosti.

 

Vera - Devojka sa ovim imenom ima divan karakter: razborita je i spokojna, naklonjena avanturstičkim i ekstremnim sportovima. Žudi za nežnošću i brižnošću, pa često menja partnere u stalnoj želji da pronađe muškarca koji će je čuvati kao "malo vode na dlanu". Najčešće se udaje za muškarca starijeg od sebe, ali nikad ne oseća jake emocije prema njemu. Njoj je uvek najvažnije da ima finansijsku stabilnost, a ako ima dete želi da mu obezbedi izobilje i ništa joj neće stati na put.

ISPUNITE ŽELJU JEDNIM RITUALOM Uz pomoć MAGIČNE moći paljenja SVEĆE privucite NEOSTVARENU LJUBAV!

Kristina - Devojka sa ovim imenom je sklona brzom zaljubljivanju i velikom razočarenju. Poseduje eksplozivni temperament što je dovodi do večite nestabilnosti u porodičnom životu. Sklona je da započinje česte svađe sa mužem i svekrvom. Kristina najčešće bira neverovatno ljubomornog čoveka za muža. Ako je rođena u jesen, vremenom uči da savlada svoj karakter što je može dovesti do mirnog porodičnog života.

ZAPITAĆETE SE KADA OVO PROČITATE Početno slovo vašeg imena OTKRIVA pravu istinu o vama!

Mama, ćerka, devojčica, porodica
Foto: Shutterstock, ilustracija

Ljudmila - Ona je po prirodi veoma osetljiva i mirna osoba. Muža bira veoma pažljivo. Na prvi pogled Ljudmila ima sve karakteristike da doživi žensku sreću, ali to biranje partnera je na kraju dovede u ćorsokak. Brak sa Ljudmilom je niz svađi, žalbi i pritužbi. Retko ko može da živi sa takvom ženom.

ČETVRTKOM SE RAĐAJU SREĆNICI, SUBOTOM BAKSUZI Otkrijte šta dan rođenja prema srpskim verovanjima kaže o VAMA!

 

Svetlana - Devojka sa ovim imenom se uvek oslanja samo na sebe i to je sprečava da se prepusti i nađe pravu sreću. Muškarci joj posvećuju mnogo pažnje, ali ona je prema njima oprezna i nepoverljiva. Dugo se opire braku, što često vređa muškarce koji je vole. U braku je srećna i brižna majka.

 

Svadba, Venčanje, Mladenci
Foto: Shutterstock

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi