AKO NEKO MISLI NA VAS, UNIVERZUM ĆE VAM POSLATI TRI ZNAKA Evo kako da znate da nekome jako NEDOSTAJETE!

Kada neko ne može da vas izbaci iz misli javljaju se sledeća osećanja...

Žena, sreća, uspeh, moda, devojka, leto
Fotto: Shutterstock, ilustracija

Tokom života stvaramo brojne emotivne, spiritualne i lične odnose, a mnoge od njih odlikuje neverovatno jaka konekcija koja se manifestuje preko osećanja, piše Lovesensa.

Odnosi sa jakom spiritualnom konekcijom imaju sposobnost da prenose osećanja osobe sa kojom ste povezani, pa ćete sa tom osobom proživeti, sreću tugu, strah, bes... Sve dok se vaša veza neguje, dobijaćete duhovne povratne informacije u vidu emocija.

 

Ova povezanost postaje još jača kada neka osoba misli na vas, a evo šta osećate u trenutku kada nekome jako nedostajete:

1. Talas neočekivanih osećanja

Ako neko misli na nas i nedostajemo nekoj bliskoj osobi, javiće se neočekivane emocije, najčešće osećaj praznine i usamljenosti. Iako ste dobro raspoloženi i energični, ako osetite odjednom promenu raspoloženja i veliku čežnju, moguće je da neko baš u tom trenutku razmišlja o vama. Ova osećanja se javljaju kao posledica energetskih vibracija koje šalje osoba sa kojom ste spiritualno povezani.

PRATITE OVIH OSAM ZNAKOVA Evo kako vaš ANĐEO ČUVAR pokušava da vas kontaktira!

Par, raskid, tuga, depresija, svađa
Foto: Shutterstock, ilustracija

2. Konekcija u snovima

Ako često sanjate osobu sa kojom ste trenutno razdvojeni ili ste sa njom negovali odnos u prošlosti, moguće je da ta osoba misli na vas. Veruje se da zbog blokirane energije neke energetske vibracije ne mogu da stignu do vas dok ste svesni, pa se onda manifestuju u snovima.

PROSIPANJE KAFE I IZVRNUTI DŽEPOVI Narodna verovanja za privlačenje novca!

 

3. Magičan sinhronicitet

Sinhronicitet je glavni znak spiritualne povezanosti sa nekim, pa nemojte se iznenaditi ako jedniu osobu iznenada i često srećete na neočekivanim mestima u neočekivano vreme. Moguće je da ta osoba često misli na vas, a samim tim vaše energije se neverovatno privlače.

devojka, model, sumnja, raskid
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva kako da izračunate da li ćete biti bogati

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi