IMATE BOLOVE U LEĐIMA? Obratite pažnju! Ovo su signali da vas je neko UKLEO! Ne smete ih zanemariti, može se desiti nešto UŽASNO!

Ovo najčešći znakovi da vas je neko prokleo.

Crna magija, vradžbine, urok, prokletstvo, gatare
Foto: Shutterstock, ilustracija

Loše stvari uvek izaberu vas od čitavog okruženja, gubite novac, stvari, proživljavate raskide i ništa vam ne ide od ruke.

 

To je uglavnom normalna i prolazna faza života, deo psihičkog i fizičkog stanja, međutim, razni tekstovi o kletvama ukazuju da su ovo najčešći znakovi da vas je neko prokleo:

Nagli pad energije

Bili ste osoba puna života, energični, a onda ste odjednom izgubili volju, kao da ste u trenutku potonuli.

Finansijski gubici

Osoba ste koja vodi računa o finansijama, a pokosili su vas finansijski gubici, u smislu da ste odjednom izgubili nekim ulaganjem, ili ste se našli u bezizlaznoj situaciji.

Učestali ljubavni problemi

Vi ste tip koji je uglavnom u stabilnim ljubavnim vezama, a u zadnje vreme doživljavate brodolome, raskide, razvod ili gubitak želje za seksom i ljubavi.

Noćne more

Svako bar jednom sanja neki košmar, ali ako snovi postanu čudni i zastrašujući, uverljivi i uglavnom su o vašoj smrti, zmijama, škorpionima i padanju sa velikih visina, to može biti znak kletve.

Crna magija, vradžbine
Foto: Shutterstock

Gubite nakit

Izgubili ste omiljeni komad nakita ili se neobjašnjivo pokidao - i ovo je jedna od stvari koje se povezuju sa vračanjem.

Maler

Ovo je subjektivna stvar, ali vam i drugi ljudi kažu da imate seriju loše sreće koja nikako da prestane. To onda može zaista biti loš znak, koji ukazuje da vam je bačena neka kletva.

Neobjašnjiva bol

Imate učestale bolove, najčešće u predelu donjeg dela leđa, stomaka, u nogama, a lekari nikako da otkriju uzrok tome.

Problem sa spavanjem

Kada se tokom noći budite ili preterano znojite, ne možete dugo da utonete u san, a nikada pre niste imali takvih problema, to može biti znak da ste nečija meta.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi