NE ŠALITE SE SA OVIM! Vudu rituali od koji ćete se NAJEŽITI! Pomoću kose i pauka dozivaju ZLE duhove, ŽRTVI će se desiti nešto UŽASNO!

Vudu je oblik demonskog kulta, primitivnog i fetišističkog, koji se upražnjava u nekim delovima SAD i Antila, naročito na Haitiju.

Crna magija, vradžbine, urok, prokletstvo, gatare
 Foto: Shutterstock, ilustracija

Za rituale vudua karakteristična je uzeta od materija žrtve, ručno napravljena lutka, zatim snagom uma tj. misli preko nje se projektuje željeni efekat.

Moguće je, po verovanjima, da se vizualizuje bol ili šteta i time se naneste zlo. Ili pak uspešna veštica je mogla takođe snagom uma da zadaje komande objektu. U ovom slučaju nisu uvek neophodne magijske reči ili bajalice.

Ovde ćemo izneti neke od rituala kojem pribegavaju pojednine vračare. Svakako, treba imati na umu da ako Satani uslugu tražite, tražiće vam za uzvrat neprocenjive vrednosti vašeg života.

U saksiju neke kućne biljke se zakopa pramen kose određene žrtve zajedno sa mrtvim paukom. Uz izgovaranje sledećih reči:

"Pomoću ove kose i pauka dozivam duhove zle. Nek stvore najjaču magijsku moć da pauk preko kose puzi i prenese čini moje gde god pogledam".

Razvod braka se izaziva tako što se beli konac vezuje u devet čvorova i prilikom tog obreda temeljno se razmišlja kako taj rastanak treba da izgleda. I taj konac treba smestiti u dom supružnika.

Za isti slučaj koristi se i napravljena lutka koju zatrpavate zemljom uzetom sa pet grobnih mesta.

Ne daj Bože da ste se nekome zamerili na emotivnom planu, a da je upoznat sa sledećim ritualom, spasa vam nema.

Crna magija, vradžbine, urok, prokletstvo, gatare
 Foto: Shutterstock, ilustracija

Dovoljan je mali komad odeće ''nesrećnika'' koji treba da se zakopa I na njega stavi 13 uvelih cvetova. Uz to ponavljaju se sledeće reči:

"Ova zemlja i cveće neka duhove zle prizovu, da od njih načine moć najsnažniju, ko mi je zlo naneo, za to mora da plati"

Po verovanjima, osoba neće više biti ni polno, ni emotivno moćna i ubrzo će ostariti.

Jedna od najbizarnijih pomisli, jeste da se nekome nanese fizička bol. Vudu magija prilaže svoj doprinos i ovo je nešto sa čim smo se susretali u pričama i filmovima. Dakle, situacija je veoma jasna radi se o krpenoj lutki kroz koju se probadaju igle na željena mesta za bol.

Ritual
 Foto: Tanjug

Taj ritual se obavlja u ponoć u vreme punog meseca na groblju. Lutku je potrebno na kraju zapaliti i poželjno je gledati plamen koncentrisani na sopstvenu mržnju prema objektu.

Ukoliko pomislite da pribegnete nekom od ovih tehnika i metoda, setite se da postoje osobe do kojih vam je stalo, jer napominjem, Đavo uvek dođe po svoje, a nijedno zlo ne ostaje nekažnjeno. Postavlja se pitanje koliko su ovi rituali efektivni, osim što raspiruju opsesivnu mržnju i dovode do nekontrolisanog stanja uma.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi