PROBLEMI SA PORODICOM ĆE VAS DOKRAJČITI 3 znaka koja čeka pakao u narednih 30 dana, a za sve je kriv mlad Mesec u Biku!

Mlad Mesec u Biku obično počinje krajem aprila ili početkom maja, a ove godine startovao je 04. maja u 6:45 ujutru i trajaće narednih mesec dana.

Pun mesec, devojka
Foto: Shutterstock

Ovo je period novih izazova u kojem ćete saznati za šta ste sve sposobni. Vreme je da načinite prvi korak jer ćete se osećati neverovatno motivisano i magično inspirisano. Pogledajte OVDE vaš bračni horoskop.

Ipak, postoje znakovi Zodijaka kojima neće prijati mlad Mesec u Biku, pa pogledajte ko treba da se pazi ovog perioda.

 

Blizanci

Biće vam dosta svega i želećete da neko vreme provedete sami. Biće vam potreban beg od realnosti na neko vreme. Ovo je period u kojem sve stvari koje ste pokušavali da sakrijete mogu da isplivaju na površinu. Ipak, ovo ne mora da bude loše, jer će vaša intuicija i mašta biti na vrhuncu. Pre nego što mladi Mesec u Biku pokuša da vas povede na svoju ludu vožnju, pokušajte da pustite da se stvari odvijaju svojim tokom.

Vaga

Ovo je period kada ćete morati da se suočite sa svojim demonima. Sve stvari kojih se plašite i sa kojima radije ne bi ulazili u koštac će vas sada sačekati. Ovo će rezultirati nečim pozitivnim, jer nešto ružno mora da se završi kako bi počelo nešto lepo i novo. Pogledajte OVDE vaš najveći znak prema Zodijaku.

Ipak, neće sve biti melanholično i mizerno. Za Vage ovo je period intimnosti i najdublje ljubavi. Možete započeti neku novu ljubavnu priču, ali i transformisati projekta na kojem radite već neko vreme.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec
Foto: Shutterstock, ilustracija

Vodolija

Ukoliko niste raspoloženi da se uhvatite u koštac sa svojim najdubljim emocijama i da priznate ranjivost onda mlad Mesec u Biku neće biti najlakše iskustvo za vas.

Imaćete posla sa problemima koji se tiču najosetljivijih aspekata u vašem životu, najverovatnije vezanim za porodicu i kuću. Bez porodice koja vas čini da se osećate voljeno i kuće koja vas čini ušuškanim osećaćete da vam nešto nedostaje. Pogledajte OVDE u kom znaku se rađaju najlepši ljudi.

Za one srećnije mladi Mesec u Biku značiće novog člana porodice ili preseljenje u novi dom.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi