RAKOVI SU EMOTIVCI, A NA OVAJ ZNAK PARTNER NEMA ŠTA DA SE POŽALI U KREVETU Horoskop otkriva ko su NAJBOLJI ljubavnici Zodijaka!

Proverite da li ste imali sreće da Vaš partner bude na ovoj listi, a ako sumnjate u svoje veštine, možda Vam ovo da dodatno samopouzdanje!

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

Svi znamo da Zodijak otkriva tajne Univerzuma i istine o našim ličnostima. Ali da li ste znali da uz pomoć horoskopa možemo videti koliko smo strastveni i kakvi smo ljubavnici? Neki od nas su senzualni, neki nisu. Ako niste sigurni u koju grupu spadate, trebalo bi da proverite da li ste na listi senzualnih znakova.

 

Rak

Rakovi su poznati po tome što su veoma emotivni i strastveni, i upravo ih te osobine čine savršenim ljubavnicima. Dok vole, vole iz sve snage, a to nije jedino čemu se tako silovito prepuštaju. Odlični su ljubavnici, jer se daju "do kraja".

ONI SU PRAVI SREĆNICI U vladavini Lava ova tri znaka očekuje prava DIVLJA ENERGIJA u ljubavi!

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks
Foto: Shutterstock, ilustracija

Škorpija

Škorpije su intenzivne, ali su lojalne. Ta lojalnost i posvećenost ih svrstava u ovu kategoriju, pa su onda one jedan on najsenzualnijih znakova. Nikada neće pogrešiti ako očekujete od njih nežnost, senzualnost i strast.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Vage da povedu računa o ISHRANI, a ovaj horoskopski znak će uživati u iznenadnom PRILIVU NOVCA i slavi!

Vaga

Vaga je znak koji simbolizuje balans, poznate su po tome što vole da ugađaju ljudima. Dane mogu da posvete pokušajima da se uklope sa voljenom osobom, a noći... Reći ćemo samo da njihov partner sigurno nema na šta da se požali.

 

Ribe

Ribe su vrlo posvećene drugima. Empatija im je jača strana, one osećaju kad je kome šta potrebno, ili šta ko želi, a takve su i u krevetu. Riba će vam ispuniti želje još pre nego što ih postanete svesni.

SIGURNO STE BAR JEDNOM U ŽIVOTU IMALI POSLA S NJIM! Ovaj znak ponekad ima i bolesne sklonosti, dobro ga se pazite!

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

Ovan

Ovan je tako ambiciozan znak, sa ogromnom kreativnošću i tvrdoglav je, što je sasvim dovoljno da uradi šta god zamisli. Iza zatvorenih vrata se svašta dešava. Ako se toliko trude oko dnevnih aktivnosti, zamislite šta sve mogu da urade noću?

Da li ste među ovim znacima?

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Retrogradni Merkur donosi vrtoglave promene - do 1. avgusta nikako ne smete raditi OVE STVARI

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi