MRAČNA STRANA ZNAKA KOJI SVI OBOŽAVAJU Intenzivan i STRASTVEN ali ga je teško PROČITATI! Ovaj znak krije kakav je ZAISTA!

U vezi je neverovatno intenzivan i strastven partner. Kada vas on voli to se razlikuje od svega ostalog i tada se zaista osećate živim. Njegovo srce je jako osetljivo i ako mu ga slomite, teško to podnosi. Često mu je potrebno mnogo vremena da preboli nekoga i da ponovno potpuno stane na svoje noge.

Žena, sreća, uspeh, moda, devojka
Foto: Shutterstock, ilustracija

Horoskopski znak rak

Oni koji su rođeni u ovom znaku ponekad se stereotipno smatraju preterano emotivnim osobama promenjivog raspoloženja, ali istina je da su oni mnogo složeniji od toga i poseduju mnoge jedinstvene osobine i karakteristike koje nisu uvek očigledne, koje se ne pokazuju sve dok ih stvarno ne upoznate.

Dame i gospodo - horoskopski znak Rak!

1. Neverovatno je intuitivan i iznenađujuće dobar u čitanju ljudi

Rakovi imaju snažnu intuiciju koja im omogućava da osete stvari koje drugi ne primećuju. Oni su prirodno nadareni u čitanju ljudi i gotovo uvek mogu reći kada neko na neki način deluje neobično. Trebalo bi da nauče da češće veruju svojim instinktima!

2. Rak je intenzivan i strastven ljubavnik

Rak nije površan kada je u pitanju ljubav i u vezi je neverovatno intenzivan i strastven partner. Kada vas Rak voli to se razlikuje od svega ostalog i tada se zaista osećate živim.

3. Rak se ne nosi dobro s raskidom veze

Njegovo srce je jako osetljivo i ako mu ga slomite, teško to podnosi. Često mu je potrebno dugo da preboli nekoga i da ponovno potpuno stane na svoje noge.

4. Može biti jako velikodušan s vremena na vreme

Rak ima vrlo velikodušnu prirodu i nije neuobičajeno da svoje prijatelje i porodicu iznenađuje. Oni to ne rade jer osećaju da moraju … jednostavno, istinski vole da vide osmeh na licima onih koje vole.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

5. Rak je tajanstven i teško ga je pročitati

Ima tajanstvene karakteristike ličnosti zbog kojih može delovati poput nekakve zagonetke. Nije tip osobe koja odmah otkrije sve svoje tajne i ne želi otkriti svaku svoju misao i emociju kao što neki drugi znakovi mogu učiniti.

PUCAJU OD SEKSEPILA Otkrivamo vam ubedljivo najlepši horoskopski znak! Pored njega niko nema šanse!

To ih može učiniti izuzetno teškim za čitanje onima koji ih ne poznaju dobro, ali to je ta ista tajanstvena osobina koja takođe intrigira druge i privlači ih u njegov svet.

6. Voli ljubav

Rak ne može reći "ne" ljubavi, pogotovo kada dolazi od prave osobe. Voli da se oseća potrebno i željeno i ima vrlo nežnu i senzualnu stranu koja se razvija kada ga voljene osobe obasipaju ljubavlju.

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks
Foto: Shutterstock, ilustracija

7. Miran je i hladan … dok ga ne isprovociraju

Obično je prilično miran, ali nemojte misliti da će dozvoliti ljudima da ga gaze. Kada ga izazovu, pokazaće svoja klješta i staviće provokatore na njihovo mesto, onako kako samo on to može.

NEĆETE ZNATI ŠTA VAS JE SNAŠLO! U petak uradite MAGIČNI RITUAL, ostvariće vam se želja ukoliko ispratite 9 VAŽNIH koraka!

8. Rak može doživeti lude promene raspoloženja

Ponekad se njegovo raspoloženje menja kako vetar duva. Kad je dobro, može se osećati neverovatno, ali kad se oseća loše, to takođe može biti jednako intenzivno. Često se trudi da zadrži stvari pod kontrolom, ali ponekad ga emocije mogu preplaviti.

SVI MU ZAVIDE Horoskopski znak sa najviše sreće u životu! Njemu sve ide od ruke!

9. Uvek je tu za svoje prijatelje

Postoji vrlo malo stvari koje Rak ceni više od prijateljstva, on će učiniti gotovo sve da pomogne bliskim prijateljima.

Oni su izuteni slušaoci, a kada je neko do koga mu je stalo u problemu, često je spreman učiniti sve kako bi pružio podršku.

Par, muvanje, flert, ljubav, veza
Foto: Shutterstock, ilustracija

10. Ponekad sentimentalan i tada žali za prošlošću

Rak se ponekad može prisećati prošlosti i tada zaboravi da živi u sadašnjosti. Ponekad mu je teško da krene dalje nakon što stvari završe.

11. Žudi za dubokim odnosima

Rakovi nisu toliko zainteresovani za kratkotrajnu romantiku, već žude za intimnošću i bliskošću koja se pojavljuje samo u dugim vezama. Mogu se potruditi da pronađu pravu osobu, ali nakon što to učine, oni imaju tendenciju da formiraju izuzetno duboku vezu s tom osobom i daju u odnosu sve što imaju.

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Povezane vesti

 • Korisnik: RACICA
  24/06/2019 - 12:09
  Sve je istina za Raka. Samo jos da nadjem tu pravu osobu, pored svih promasenih i povrsnih.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi