BRAČNI HOROSKOP OTKRIVA Jarčevi se TEŠKO odlučuju na brak, Lavovi pužaju BEZREZERVNU ljubav: Evo šta vaš čeka u BRAČNOJ ZAJEDNICI

Saznajte na vreme.

Mlada Venčanje Nevesta Mladoženja
Foto: Shutterstock

Svaki čovek želi da bude srećan u ljubavi, ali to ne polazi za rukom svima, zato pre stupanja u brak proverite šta možete da očekujete od partnera - to vam otkriva njegov horoskopski znak.

 

Ovan

Pripadnici ovog znaka obično su dobri supružnici. Njihova ljubav ne bledi, a strast i entuzijazam prirodno unose u brak. Spontani su u svakodnevnim obavezama pa s njima nije dosadno, a jedini problem se javlja ako pomisle da partneru po svojim merilima nisu na prvom mestu. Tada postaju sebični i ljubomorni. Zlatno pravilo Ovnova u braku je da pružaju onoliko koliko im se i samim daje.

Bik

Kako ih u životu vodi ideja stvaranja ugodnog i stabilnog okruženja, pripadnici ovog znaka to čine i traže i u braku. S njima kao supružnicima teško da će vas snaći situacija u kojoj nećete znati šta da preduzmete i definitivno su ljudi na koje se možete osloniti. Jedino na šta su Bikovi izuzetno osetljivi je mogućnost prevare, pa često reaguju posesivno.

seks, loš seks, raskid, svađa
Foto: Shutterstock, ilustracija

Blizanci

Oni s lakoćom ostvaruju dubok i povezan bračni odnos, a partneru pružaju sve kako bi ga usrećili. Nisu sledbenici društvenih normi i spremni su da se o svemu dogovore se s partnerom, a najvažnije im je da im se poklanjaju ljubav i pažnja. Kako ne vole rutinu, ponekad će i u trenucima dosade provocirati svađe kako bi došlo i do strastvenih pomirenja.

Rak

Pripadnici ovog znaka su kao stvoreni za brak, jer im njihova emotivna priroda nalaže stvaranje dubokih porodičnih veza. Vrlo su vredni u kućnim i svim porodičnim zadacima, a najveći im užitak predstavlja i osnivanje porodice. Problem se ponekad javlja jer žele da ugode svima oko sebe, pa tako i da budu savršeni i u braku, na poslu, ali i kao roditelji.

Ručak. porodica, kuhinja
Foto: Shutterstock

Lav

Pripadnici ovog znaka u potpunosti žele da uživaju braku i zato će se svim silama potruditi da takav i imaju. Od savršenog venčanja, do organizacije bračnog života, oni će svu svoju pažnju posvetiti detaljima. Pružaće partneru podršku da ostvari sve svoje poslovne ambicije i funkcionisaće ne samo kao supružnik, već i najbolji prijatelj. Ipak, time će nekad partneru nametati svoja uverenja i stavove, naročito jer teže odnose u kojima su oni dominantni.

Devica

Nakon što se odvaže za tako značajan korak poput braka, pripadnici ovog znaka koji su veliki “ziheraši” očekivaće da u dobrom braku postoje pravila koja oba supružnika moraju poštovati. To će im pružiti osećaj sigurnosti i reda. Ipak, ne zaboravljaju ni romantičnu stranu priče, pa će i dalje osvajati svog partnera i to isto očekivati od njega. Najveća im je mana što su skloni prigovaranju.

Veza, raskid, svađa
Foto: Shutterstock

Vaga

Pripadnici ovog znaka će se u braku osećati potpuno i ispunjeno, pa će čak i “procvetati”. Ali ravnoteža braka i ostalih sfera života je osetljiva, a vrlo je važno da zadrže sopstvene interese i slobodu. U ime bračnog sklada spremni su na puno kompromisa, a najvažnije im je da se o svemu puno razgovara. Iako su vrlo nežni i predani, ponekad će se ljutiti kako bi partner “plesao” oko njih i tako dokazivao svoju ljubav.

Škorpija

Uzbuđenja, seks i inteligentni razgovori s partnerom najvažnije su stavke u braku za pripadnike ovog horoskopskog znaka. Kako bi zadržali takav odnos će uložitće sav svoj trud i vreme, a za to im je bitno da imaju partnera koji voli igrati igrice i ima snažan karakter. Ako je partner suviše pasivan, tada će sami početi praviiti probleme kako bi ga trgnuli i povratili se u strastven odnos.

seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav
Foto: Shutterstock

Strelac

Izuzetno im je važno da u braku budu s nekim ko je jednako aktivan kao i oni, ali i da imaju zajedničke interese i bogat društveni život. Ako im se ostavi dovoljno prostora i vremena, biće najbolji supružnici na svetu. Isto to će omogućiti i svom partneru, pa je za njih najbitnije da se venčaju s onim s kime dele životne stavove.

Jarac

Treba im puno vremena da se odluče na brak, a nakon što njihov partner prođe sva moguća “testiranja”, dobiće dugo očekivanu nagradu. Uporni i vredni Jarčevi brinuće se o domu, partneru, ali i poslu jednakom merom, a uspešan brak videće kao stvar ličnog napretka. Zbog toga bi mogli biti iscrpljeni, a predbacivaće partneru ako vide da se on ne trudi dovoljno.

Muškarac Poklon Ruža Godišnjica Rođendan Ljubav Romantika
Foto: Shutterstock

Vodolija

Od svih znakova Zodijaka, Vodolija je znak koji je najviše odan i veran u braku, osim činjenice da će imati problema s prihvatanjem uloge supružnika i svega što ide s tim. Kako ne vole ipslaniran raspored i obaveze, insistiraće na sopstvenoj slobodi i time nesvesno nanositi bol partneru. Osnovno što moraju naučiti je kako zajednica funkcioniše, jer bez toga nikad neće biti potpuno srećni u braku.

Ribe

Pripadnici ovog znaka vrlo su prijatni za zajednički život, a srećnici u braku s njima uživaće u obilju nežnosti, lepih gesta i komplimenata. Spremni su udovoljiti partneru u svakom pogledu, ali upravo iz toga nastaje problem. Treba da nauče da povuku granicu u ugađanju porodici i deci, jer će u suprotnom iskakati iz euforije u depresiju.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi