U KOM ZNAKU ZODIJAKA SE NALAZI VAŠ BRAK? Mesec u kom ste se venčali određuje vašu ZAJEDNIČKU SUDBINU!

Svako od nas prema datumu svog rođenja pripada određenom horoskopskom znaku, pa tako i naš datum venčanja određuje u kom se znaku Zodijaka nalazi naš brak.

Svadba, Venčanje, Mladenci
Foto: Shutterstock

U kom vam je znaku brak može uticati, prema astrolozima, na vašu zajedničku budućnost sa partnerom i na to koliko ćete biti srećni zajedno.

 

Ovan

21.3 - 19.4.

S obzirom da su ovnovi snažan i nezavistan znak, ako ste se venčali u ovom periodu, u braku ćete nastojati da sačuvate svoju samostalnost. Vaš partner i vi ćete imati mnogo lepih i romantičnih zajedničkih momenata, ali treba da pazite da ne budete suviše takmičarski nastrojeni jedno prema drugom. OVDE pročitajte staro verovanje Srba i običaje koje se decenijama prenose s kolena na koleno.

Bik

20.4 - 20.5.

Za bikove takođe važi da su snažni individualci, pa će oni koji su se venčali u ovom delu aprila i maja takođe nastojati da u braku ostanu svoji. Treba da se pazite monotonije i da se stalno trudite da zajednički isporbavate nove i zanimljive stvari.

Svadba, venčanje, slavlje, mladenci
Foto: Shutterstock, ilustracija

Blizanci

21.2 - 20.6.

Brak u znaku blizanaca je zapravo jako dobar jer se zasniva na konstantnoj i obostranoj komunikaciji, tako da će vaš zajednički život definitivno biti u znaku dijaloga. Tako ćete uvek imati dovoljno razumevanja jedno za drugo, i izbeći ćete bespotrebne nesporazume.

Rak

21.6 - 22.7.

S obzirom da je rak znak koji je tipičan po svojoj emotivnosti, brakovi sklopljeni u ovom periodu biće romantični, puni ljubavnih izjava, tepanja, nadimaka. Ipak, treba da se pazite da ne budete suviše usmereni samo jedno na drugo, već je poželjno i da provodite vreme i sa drugim ljudima. OVDE pročitajte šta zanči ukoliko sanjate boje! 

Lav

23.7 - 22.8.

Ovo su uvek teatralni i stastveni brakovi u kojima ništa ne prolazi bez drame! Jednostavno, oboje u vezi sa svim imate svoje mišljenje i od njega nikako ne odstupate. OVDE pročitajte veliki mesečni horosop za maj!

Svadba, venčanje, slavlje, mladenci
Foto: Shutterstock, ilustracija

Devica

23.8 - 22.9.

Ovi brakovi su odlično ogranizovani, oboje vodite računa o detaljima, i što je najvažnije - umete da uživate u malim stvarima i trenucima u kojima ste jedno drugom dovoljni.

 

Vaga

23.9 - 22-10.

Astrolozi smatraju da je ovaj period najpogodniji za venčanje, jer je brak u znaku vage zasnovan na ravnoteži, razumevanju i uvažavanju druge polovine. Jedino treba da povedete računa da u braku ne izgubite svoju individualnost. OVDE pročitajte za koje znakove će ova godina biti nesrećna! 

Škorpija 

23.10 - 21.11.

Škorpija je strastven i telesan znak, pa u ovim brakovima dosta toga počiva na seksualnim odnosima. Naravno, morate povesti računa da to izbalansirate sa drugim važnim aspektima braka, a potencijalna opasnost je i u sklonosti ka ljubomori.

Mladenci Venčanje
Foto: Shutterstock

Strelac

22.11 - 21.12.

Ovo su jako društveni i komunikativni brakovi koji vole da putuju, da se druže sa drugim parovima, otvorenom su uma i uvek spremni za novu avanturu. OVDE pročitajte koja 4 znaka ne umeju da čuvaju tajne! 

Jarac

22.12 - 19.1.

Brakovi u jarcu su potpuno u znaku poštovanja tradicije, i ono u čemu supružnici koji su se venčali u ovom periodu najviše uživaju jesu praznici i vreme kada je porodica na okupu.

Venčanje Mlada Nevesta Mladoženja Brak
Foto: Shutterstock

Vodolija

20.1 - 18.2.

Uvek moderni i potpuno nekonvencionalni parovi, koji su u svakom trenutku spremni na akciju, zabavu i druženja. Ipak, pazite da uvek imate dovoljno vremena i jedno za drugo. OVDE pročitajte kako da prepoznate da li je neko zaljubeljen u vas!

Ribe

19.2 - 20.3.

Vi i vaš supružnik ste veliki sanjari, uvek okrenuti ka budućnosti u nadi da vam donosi najlepše trenutke. Savet je da ne zaboravite zbog toga da uživate i u sadašnjosti.

Nakon ovog teksta, ako ste u planovima za venčanje, verujemo da će vam prethodni redovi biti od velike koristi prilikom odabira datuma!

Partneri, ljubav, brak
Foto: Profimedia.rs

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi