POSLEDNJE POMRAČENJE MESECA U 2019. GODINI Moćan uticaj koji će biti okidač za mnoge strahove kod svih horoskopskih znakova!

Na početku meseca, 2. jula 2019. godine, mlad Mesec je ušao u polje Raka, a ovaj astrološki događaj je ispratila i totalna solarna eklipsa.

Pomračenje sunca Indonezija
 Foto: Profimedia

Ova dva astro dešavanja su za sve znakove Zodijaka donela pozitivne promene i prijatna iznenađenja. Međutim, polovinom jula pun Mesec će biti u znaku Jarca i tada će nastati delimično pomračenje Meseca.

LJUBAV ZA CEO ŽIVOT Oni će ostariti zajedno! Pogledajte koji su znakovi Zodijaka suđeni jedno drugom!

 

U nastavku pogledajte, šta nam to donosi pun Mesec u znaku Jarca i parcijalna lunarna eklipsa.

Sedmi mesec u godini, jul, je sa sobom doneo dva velika astrološka dešavanja koja utiču na sve aspekte života horoskopskih znakova. Na početku meseca odigrala se totalna solarna eklipsa koja je u narodu poznata kao pomračenje Sunca. Ona nastaje kada se Mesec nađe između Zemlje i Sunca, i na taj način zakloni sunčev disk. Veoma je bitno da se u tom trenutku dešava i mlad Mesec, koji je u julu ušao u polje Raka. Drugi astrološki fenomen jeste parcijalna lunarna eklipsa koja će se desiti u noći između 16. i 17. jula 2019. godine.

NAJJAČI SAMO OSTAJU Mars u Lavu je krenuo po svoje ciljeve! Saznajte kako svaki znak treba da se izbori za SEBE!

Merkur
Foto: Profimedia

Totalnal lunarna eklipsa se događa prilikom ulaska Meseca u Zemljinu senku što se može desiti samo onda kada je pun Mesec. U julu nas očekuje delimično pomračenje Meseca koje je poslednje u ovoj godini. Međutim, ni u narednoj ga neće biti, sve do 26. maja 2021. godine. Zbog toga što je pomračenje Meseca usko povezano sa punim Mesecom, 16. jula pun Mesec ulazi u znak Jarca i time će imati snažan uticaj na sve horoskopske znakove.

STIŽE NAM POMRAČENJE MESECA Saznajte kakve PAKLENE sudbinske promene donosi pun Mesec u znaku Jarca!

Stres, nervoza, posao, ljutnja, bes,
Foto: Shutterstock, ilustracija

Naime, u ovom periodu ćete stalno ispitivati svoja znanja, veštine, postupke i konstantno će vas progoniti sumnja da li ste nešto uradili dobro ili loše. Želećete da u svakom trenutku budete dostupni prijateljima i porodici, međutim, i sami ćete uvideti da to nije uvek moguće. Ne dozvolite da vas zbog toga grize savest, budite sigurni da u svakoj situaciji pružate svoj maksimum. Međutim, u narednim danima nećete imati jasnu sliku šta zaista želite.

PITANJE ZA SVA VREMENA Horoskop otkriva koje će se žene rođene u ova tri znaka udati u 2019. godini!

Žena, sreća, uspeh, moda, devojka, leto
Foto: Shutterstock, ilustracija

U nekim trenucima možete doći u situaciju da potcenite i sami sebe, što vam svakako štetno za vas. Fokusirajte se na svoje kvalitete, na ono što zaista dobro radite dok ispravljate ono što vam ne ide baš od ruke.

NIŠTA IM NE IDE OD RUKE Ovom znaku USPEH nije suđen!

Tokom punog Meseca vaša stidljivost će biti primetna više nego inače. To će vas kočiti u nekim situacijama da pružite sav potencijal. Ne dozvolite da vas ona sputa ili uspori u situacijama koje su od velikog značaja za vas i vaš dalji napredak. Verujte svojim unutrašnjim vrednostima.

OBOŽAVAJU NOĆNE KLUBOVE Ako želite LUD provod na žurkama, morate pozvati osobe rođene u ovim znakovima Zodijaka!

Meditacija Joga Duboko disanje
 Foto: Profimedia

U ovom periodu ćete mnogo pažnje usmeriti na mišljenje drugih. Značiće vam šta drugi imaju da kažu o vašim postupcima, poduhvatima i delima. Ne tražite odobrenja od drugih jer vam to neće pomoći da se oslobodite sumnji i preispitivanja. Skoncentrišite se na sebe i svoj unutrašnji glas, svoje znanje i sposobnosti.

KAKO KO PODNOSI VRUĆINE?! Pogledajte koji horoskopski znakovi obožavaju leto, a koji ga ne podnose

 

Na ljubavnom planu zauzetim pripadnicima horoskopskih znakova ovi astrološki događaji donose stabilne odnose sa emotivnim partnerima. Moguće su nesuglasice i kratkotrajne rasprave, ali se vi potrudite da ih ima što manje i da se završe što pre. Birajte reči tokom prepirki jer lako možete da izgovorite ono što zaista ne mislite.

APSOLUTNO NOVI TREND NA MODNOJ SCENI Ako ste zagriženi za horoskop, komad ovakvog nakita MORATE imati na sebi!

Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert
 Foto: Shutterstock, ilustracija

Ukoliko ste slobodni, ovaj period je idealan da započnete novu ljubavnu vezu. Ukoliko se već viđate sa nekim, otvoreno stavite do znanja da vam se dopada.

PROVOKACIJE, LJUTNJA, SVE JE MOGUĆE Biće PAKLENO, ali ne od vrućine! Saznajte šta MORATE da izbegnete u toku trajanja retrogradnog Merkura!

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Retrogradni Merkur donosi vrtoglave promene - do 1. avgusta nikako ne smete raditi OVE STVARI

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi