NE ŽELE DA BUDU OTKRIVENI Ova 4 znaka NIKO I NIŠTA neće naterati da poveruju u JEDNU stvar, a jedan od njih ima DVOSTRUKU LIČNOST!

Ništa ih ne može ubediti u preciznost zvezda.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,
Foto: Shutterstock, ilustracija

Ovi znakovi vole činjenice, žele dokaze i potpuno otkriće - nešto što astrologija ne može ponuditi. 

 

Otkrijte o kojim znacima se radi.

Bik

Ako astrologija nije nešto na šta su Bikovi navikli u mladosti, neće prihvatiti koncept tako lako. Verovatno će misliti da horoskop nije tačan ili da ih ne predstavlja u celini. Poznati su i po tome što su utemeljeni, praktični i realni, a astrologija obiluje tajnama, složenim idejama, pa čak i magijom, a to je sve daleko od njihovih uverenja. OVDE saznajte KO je vaš idealan partner prema datumu rođenja! Jednu OSOBU obavezno izbegavajte!

Blizanci

Blizanci mogu biti potpuno zaljubljeni u misteriju astrologije kada imaju dobre dane. Ali tokom dana kada se osećaju negativno, a možda čak i pesimistički, mogu je kritikovati. Njima upravlja Merkur, planeta logike i stoga imaju dvostruku ličnost koja se menja u skladu sa okolnostima.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec
Foto: Shutterstock, ilustracija

Devica

Kada su u pitanju Device, njima je stalo samo do činjenica, analiza i detalja. Ako Device čitaju tekst o tome kakvu vrstu hrane vole prema svom horoskopskom znaku, definitivno će misliti da je astrologija velika besmislica. S obzirom da žele da svako njihovo verovanje bude 100% savršeno, ako postoje aspekti astrologije koji nemaju smisla, oni ga jednostavno odbacuju.  OVDE pročitajte šta će vam doneti cvetni mesec! 

Jarac

Jarčevi su poznati po tradiciji, kao i održavanju autoritativne pozicije. Ako ne razumeju astrologiju, onda će pretpostaviti da nije dostojna njhovog dragocenog vremena i da samo mala deca veruju u to. Kada neko kaže: "Oh, to je tipično za Jarca kao što si ti", daće sve od sebe da pronađu rupe u tom argumentu, samo zato što ne žele da budu otkriveni. Jarčevi ne žele da njihove tajne budu javne, tako da se osećaju ranjivo kada je u pitanju tumačenje njihovog karaktera prema astrologiji.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi