ZA RIBE KAŽU DA NE UMEJU DA SE RASPRAVLJAJU, ALI ZATO JE OVAJ ZNAK ŽIVA VATRA Saznajte kako se koji horoskopski znak ljuti i svađa!

Otkrivamo vam i načine kako da pobedite ljutnju...

Svađa Prepirka
Foto: Shutterstock

Evo kako da naučite da se kontrolišete kad ste ljuti, u zavisnosti od znaka u kojem ste rođeni!

Svako od nas ima neki način kako da se nosi sa besom, raspravama, ljutnjom. Nismo svi isti. Ipak, najbitnije je kako da sprečimo da kada smo napeti ne napravimo veći problem u odnosima sa drugima.

Kako da prevaziđemo ljutnju?

 

Ovan - Udahni duboko

Vi ste najvatreniji i najviše možete da se svađate od svih znakova. Zašto je to tako? Vaš vladar je Mars, planeta koja simbolizuje raspravu, ljutnju, bes i onda je Vama to normalno. Ipak, nije. Nekad reagujete prebrzo, a posle se kajete.

Okrenite to u svoju korist, pa prvo razmislite pa onda reagujte. Udahnite duboko pa nastavite razgovor kada ste ljuti. Pomaže.

PRAVI VUKOVI SAMOTNJACI Ovnovi se oslanjaju na svoj šarm, a evo koji znak se potpuno povlači u sebe! Ova 3 znaka uvek traže prostor u vezi!

Bik - Stavi se u 'tuđe cipele'

Bikovi su poznati kao najtvrdoglaviji znak. Tako da, dragi Bikovi nije lako biti u Vašoj koži. Teško Vam je da postignete kompromis sa partnerom zbog toga.

Budite otvorenog uma i lako ćete postići kompromis. Nemojte samo dugo trpeti jer onda nećete moći baš lako da suzbijete ljutnju.

LJUBAV ZA CEO ŽIVOT Oni će ostariti zajedno! Pogledajte koji su znakovi Zodijaka suđeni jedno drugom!

Raskid, prevara, par, svađa
 Foto: Shutterstock, ilustracija

Blizanci - Slušajte pažljivo

Iako ste veoma pametni, ipak ne znate unapred šta će druga osoba reći. Potrudite se da se posvetite partneru ili prijateljima, tako što ćete dati do znanja drugoj osobi da ste prisutni i kad Vi ne pričate.

Razmislite kako se osećate osoba koja Vam se poverava da biste bolje mogli da učestvujete u razgovoru. Više slušajte, manje pričajte.

PAZITE NA ZDRAVLJE I BUDITE KREATIVNIJI Horoskop za Lavove! Godina zemljane svinje za predstavnike ovog znaka biće pravi PAKAO!

Rak - Nemojte se povlačiti

Imate tendenciju da se povučete u svoj svet, u svoju 'školjku'. Tako Vam je lakše, iako to nije rešenje. Oduprite se tome i uđite u raspravu. To je jedini način da dođete do rešenja. Rasprava može biti konstruktivna.

Bitno je da pokažete da imate neka osećanja i da poštujete tuđe stavove. Saslušajte i drugu osobu jer niste jedina osoba na svetu koja ima problem. Otvorite dušu, pa će tako i drugi uraditi.

PUCAJU ZBOG SITNICA Bolje im ne stajte na žulj! Ovih 5 horoskopskih znakova su u stanju da polude u sekundi!

Raskid, prevara, par, svađa
 Foto: Shutterstock, ilustracija

Lav - Budite otvoreni za kompromis

Poštujte tuđe stavove i osećanja dok se raspravljate. Pošto ste glasni i vičete, onda bi bilo dobro da budete svesni toga, da nekog to povređuje i da niko ne može da želi rešenje dok se ton ne spusti.

Budite malo obzirniji prema drugima, jer će se strasti stišati, ali niko neće zaboraviti šta ste sve rekli u naletu besa.

NAJJAČI SAMO OSTAJU Mars u Lavu je krenuo po svoje ciljeve! Saznajte kako svaki znak treba da se izbori za SEBE!

Devica - Prestanite da analizirate

Vi toliko analizirate da ne možete ni da vidite rešenje, već u svemu tražite problem, pa i tamo gde ga nema. Možete nekad biti arogantni i nespremni na kompromis. Ipak, to nije dobro, jer ne možete napraviti dogovor.

Opustite se i prestanite da gledate svaki detalj, nego sagledajte širu sliku i možda tako pre uvidite rešenje.

DEVICAMA TREBA JAK I SNAŽAN MUŠKARAC, ŠKORPIJAMA DOMINANTAN I ZAHTEVAN Na osnovu vašeg znaka Zodijaka, otkrivamo kakav muškarac je IDEALAN za vas!

Svađa Prepirka
 Foto: Shutterstock

Vaga - Pustite da se stvari slegnu

Nekad možete da budete pasivno - agresivni i da se vratite na neki problem od ranije, jer ste sada odlučili da je vreme za raspravu. To nije rešenje.

Najbolje bi bilo da porazgovarate sa drugom osobom mirno, da ne odlažete bitan razgovor, da se bes ne bi povećavao. Budite odlučni da ipak želite mir, pa ćete lakše doći do dogovora.

STIŽE NAM POMRAČENJE MESECA Saznajte kakve PAKLENE sudbinske promene donosi pun Mesec u znaku Jarca!

Škorpija - Recite jasno šta Vam smeta

Bilo bi dobro da ako Vas nešto muči da kažete drugoj osobi to. Ovako dolazimo do scenarija kada imate plan kako da joj se osvetite, ali mogli ste jednostavno da rešite svaki problem odmah.

Ipak, skloni ste autodestrukciji i volite da se nervirate oko svega. Da ne biste ponavljali ovo toksično ponašanje, najbolje bi bilo da budete otvoreni, koliko god to teško bilo.

PITANJE ZA SVA VREMENA Horoskop otkriva koje će se žene rođene u ova tri znaka udati u 2019. godini!

Mladić Devojka Ljubomora Svađa Polivanje pićem
Foto: Shutterstock

Strelac - "Ispeci pa reci"

Bilo bi dobro da razmislite pre nego što nekom nešto kažete. Ukoliko nije tako, onda ćete uvrediti nekog i ući u raspravu, iako imate dobru nameru. Ne može svako da podnese Vašu surovu iskrenost i onda kada kažete sve što imate, povratka nema.

Nije loše kad je neko iskren, samo imajte meru u svemu. Razmislite kakva će reakcija druge osobe biti.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Blizance očekuje vrela LJUBAVNA AFERA na poslu, a evo koji znak treba da OZBILJNO povede računa o zdravlju!

Jarac - Birajte reči i poštujte tuđa osećanja

Drugi bi se iznervirali ako im date argument zašto nešto nije u redu, zašto je došlo do rasprave i u čemu je problem, ali ne i Vi. Vama je to najbitnije. Nekad ste toliko tvrdoglavi da niko ne može sa Vama da izađe na kraj. Ne popuštate ni po koju cenu, bilo da ste u pravu ili ne.

Ipak, imajte malo osećaja za druge ljude. Možda ne morate biti uvek pregrubi, nego sve može da se kaže na lepši način, da ne povredite nekog.

SA NJIMA VAS ČEKA NEZABORAVNA AVANTURA Zvezde ne greše! Baš ovaj znak horoskopa je NAJVEĆI ROMANTIČAR!

Brak, terapija, svađa, raskid, razvod, pomirenje
Foto: Shutterstock

Vodolija - Saslušajte i drugu stranu

Vama je baš teško da promenite mišljenje. Kao fiksni znak, držite se uvek svog stava i kad niste baš sigurni da ste u pravu.

Saslušajte uvek drugu stranu pa donesite odluku i ne brzajte sa zaključcima koje smatrate nepromenljivim.

STRELČEVI NE PRESTAJU DA PRIČAJU O TOJ OSOBI, A JEDAN ZNAK SE OPASNO SVETI Saznajte kako se koji horoskopski znak nosi s ljubavnim brodolomom!

Ribe - Izborite se za sebe

Poznato je da se uvek žrtvujete za druge, a sebe nekad i zaboravite. Prosto, takvi ste. To je u redu, ali ne uvek. Niste baš sigurni kako treba da ulazite u rasprave, a ni kako da ih rešite.

Ipak, zauzmite se za sebe, asertivno ako možete, budite ljubazni. Ne popuštajte uvek. Postavite neke granice da ne biste uvek bili na gubitku.

Kakve god savete da ste pročitali za svoj znak, uvek je bolje da udahnete vazduh, napravite pauzu i razmislite da li nešto možete drugačije da uradite ili kažete. Bitno je da se sa što manje muke dođe do nekog kompromisa tj. rešenja problema.

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Retrogradni Merkur donosi vrtoglave promene - do 1. avgusta nikako ne smete raditi OVE STVARI

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi