FATALNE! Škorpije su opasnice, Vage važe za najzgodnije, a samo OVAJ znak je "dva u jedan"

Niko ne može da im odoli

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks
Foto: Shutterstock, ilustracija

U pitanju su žene u znaku Ovna.

Ona je večiti i nepokolebljivi optimista, pa je polje njenog interesa često borba za prava drugih kao i borba za bolju budućnost. Zna da bude vrlo zaigrana i veliki je avanturista koji uvek gleda napred, a retko u prošlost. Kao i svi, ima mane, a njene su najčešće egocentričnost, prevelika tvrdoglavost i ljubomora.

 

 

 

U ljubavi je vrlo strastvena i voli da preuzme inicijativu i bude ta koja će zavesti drugu stranu, a isto tako voli da je po njenom te prepiranja i svađice doživljava kao predigru seksu. Muškarcima je često magnet jer je doživljavaju vrlo intenzivnom i intrigantnom, a osvajanje Ovnice neretko je izazov. Kad je zaljubljena oseća se najživljom i sve u njenom životu tada postaje ekstremno. U vezi ne želi da se oseća podčinjenom, ali povremeno pokazivanje ljubomore i posesivnosti laskaju joj jer za Ovnicu to je znak da partner zna koliko ona vredi.

 

 

Prijateljstva sa Ovnicom su vrlo intezivna i one uvek imaju prijatelje za ceo život. Prijateljima je nekada teško da razumeju njenu nezavisnost pa je to čest razlog ljubomore drugih prema njoj.

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi