POSTAJU AGRESIVNI KADA NEMAJU SVE POD KONTROLOM Tri znaka čija ljubomora može da vas uništi! Dobro ih se pazite!

Da li je vaš partner među njima?

Par, raskid, ljubomora, svađa, prevara
Foto: Shutterstock, ilustracija

Iako je mala doza ljubomore u vezama pa i u prijateljstvima normalna, postoje i oni ljudi koje zavist izjeda. Astrolozi smatraju da veliku ulogu u tome igra horoskop, a osobe rođene u sledeća tri znaka zodijaka slove za najljubomornije.

 

Škorpion

Pesimistični Škorpioni nikome ne veruju pa im je teško održati i veze i prijateljstva jer uvek misle unapred što bi se moglo dogoditi. Poprilično su posesivni i ne podnose biti razdvojeni od osoba do kojih im je stalo pa su često napasni i agresivni kad nemaju sve pod kontrolom.

Jarac

Jarčevi nikada nisu u potpunosti zadovoljni svojim životom pa neprestano razmišljaju kako bi bilo da su neko drugi te misle da je drugima bolje nego njima. Teško opstaju u vezama jer neprestano razmišljaju o tome što bi se moglo dogoditi s njihovom boljom polovinom i jesu li dovoljno dobri za njih.

Blizanci

Intenzivnom ljubomorom Blizanci iskazuju vlastite nesigurnosti kojih ima mnogo. Blizanci nisu idealne osobe za duge veze jer su uglavnom vrlo negativni i paranoični pa ih niko ne može dugo trpeti.

Muškarac, tuga, raskid, svađa
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi