ZA NJIH KAŽU DA SU KAO BABA VANGA Tri znaka horoskopa koja mogu da predosete baš sve!

Da li ste među njima?

Magija, vradžbine,
Foto: Shutterstock, ilustracija

Sledeća tri znaka imaju najizraženiju intuiciju koja ih gotovo nikad ne prevari, pa ćete njima teško nešto sakriti ili slagati.

 

Škorpija

Škorpije imaju izražen osećaj za maltene sve i tačno znaju šta ko misli iz samo jednog upućenog pogleda. Kako sve proživljavaju kroz neku dubinu, imaju sposobnost da prepoznaju šta je sledeće što nadolazi. Svesno preuzimaju rizik, iako im predosećaj govori šta će i kako će biti. Škorpije vole uzbuđenje i akciju, pa iz tog razloga nekada neće da poslušaju sebe, što se najviše dešava kada je u pitanju ljubav.

NE IGRAJU IGRICE I SVE EMOCIJE POKAZUJU U ova 4 horoskopska znaka se najlakše ZALJUBLJUJEMO!

Strelac

Kod Strelčeva je intuicija relativno pod „zatišjem“ dok ne pronađu neki unutrašnji sklad sa samim sobom. Kada se to desi, sledi rad na intuiciji koja može biti jako velika. Intuicija im je povezana sa unutrašnjim zadovoljstvom, pa ako ga ne pronađu - intuicija im neće biti dovoljno razvijena da pokaže opasnost ili dobru stvar. 

 

Ribe

Ribe su veliki duhovnici i često im se dešava da sanjaju stvari koje im ukazuju na nešto - važan događaj koji će uslediti ili neke svari koje se kasnije zaista i obistine. Za Ribe je takođe bitan unutrašnji mir, kao i zadovoljstvo koje prerasta u intuiciju koja ih vodi ka onome šta predosećaju. Moto im je „ja osećam“, koji zapravo opisuje njihovu sposobnost i izraženu intuiciju.

Ako ste pod stresom, kriv je Mars u Devici, a evo šta nam tek sledi u septembru!

AUTOR: Ženskimagazin/M.M. DATUM I VREME: 21.08.2019. 13:00 Mars u znaku Lava je svakom znaku dao dovoljno energije za leto kako bismo prošli kroz čitavu astro-dramu, ali se zato sada odjednom osećate kao da ste pod konstantnim stresom - a nemate razloga za to...

 

BONUS VIDEO:

Postavljanje dečijih fotografija na društvene mreže: Da li smo upoznati sa rizicima takvog čina?

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi