HOROSKOP ZA ŽENE OTKRIVA VELIKU ISTINU U kom mesecu ste rođene, takva vam je sudbina! Saznajte odmah!

Da li mesec rođenja utiče na osobine i sudbinu žene? Pročitajte...

Žena u venčanici
Foto: Shutterstock

Mesec vašeg rođenja je, najverovatnije, uticao na vaš karakter, još više nego znakovi zodijaka.

Nema sumnje da temperament, karakter i sudbina žene zavise, ne samo od njenog vaspitanja i preživljenih životnih trenutaka, već i rođenje u određenom mesecu može dosta ispričati o njoj:

Januar

U ovom mesecu dolaze na svet najstrpljivije i najizdržljivije žene. Često su one obdarene crtama stoičkog, muškog karaktera. One će same, ponosno i samostalno, rešavati sve svoje probleme. 

Februar

Februarske žene su uporne, tvrdoglave, osetljive i mogu biti osvetoljubive. Imaju poprilično složen karakter. Kod njih se dešavaju nervni lomovi, ali u isto vreme, prisutan je poprilično visok nivo samokontrole. One se ne boje poteškoća, odluke donose ekspeditivno, ne razmišljajući dugo.

Lice, osmeh
Foto: Profimedia.rs

Mart

Veoma su osećajne i ranjive. Često pokazuju tvrdoglavost. Umeju da budu nesigurne i često se smatraju nesrećnima. Ovim ženama je, zbog njihove stidljivosti, zaista teško da dođu do uspeha.

April

April je mesec hrabrih, upornih i motivisanih žena. One uvek znaju šta žele, zato polako, ali sigurno postižu željeno. Ove žene nikako ne podnose nestabilnost. Emocije i osecanja su im na prvom mestu.

Maj

U maju se rađaju samostalne i zahtevne, beskompromisne i odlučne žene. To su tvrdoglave žene-lideri, zato je njima lakše zauzeti kancelariju šefa, nego pronaći muža. Za prioritet stavljaju sve materijalno.

Jun

Junske žene su veoma oprezne. Često su ranjive i nesigurne, ali pri tome, toliko su dobre da nikad neće biti osvetoljubive. Ne vole sukobe, imaju dobru intuiciju, koja im pomaže izbegavanju konflikata. Postupaju, prema raspoloženju.

Jul

U ovom mesecu rađaju se skromne i stidljive žene. Skromne i romantične, u stanju su duboko osećati, ali nikad to ne pokazuju. Dom i porodica su, za ove žene, najvažnija životna stvar.

Avgust

Najponosnije i najnezavisnije žene su rađaju u ovom mesecu. One su dobre i plemenite, ali veoma željne moći. Imaju veliku harizmu, i uprkos mnoštvu zainteresovanih muškaraca, najviše vrednuju porodične odnose.

Septembar

Izuzetno su samoljubive i pomalo škrte, zato se teško odvajaju od novca i vraćaju dugove. Vole biti u društvu, ali uvek traže sopstvenu korist. Veoma su ljubomorne, izuzetno su pedantne i znaju veoma dobro da kuvaju.

Žena, devojka, nebo, želja
Foto: Shutterstock

Oktobar

U oktobru se rađaju veoma jednostavne u komunikaciji, odgovorne i oštroumne žene. Ne opraštaju izdaju, mada uvek pokušavaju sačuvati porodicu, u kojoj zauzimaju lidersku poziciju. Odlične su domaćice.

Novembar

Proračunate i sebične zene. Veoma su jake ličnosti sa visokim nivoom intuicije. Njihovi supružnici će morati prihvatiti činjenicu da se njihovo mišljenje neće često uzimati u obzir. Čuvarne su i ekonomične. Veoma su strasne u ljubavi, erotične i temperamentne. One znaju voleti duboko i jako.

Decembar

Decembarske žene su – emotivne žene sa eksplozivnim karakterom. Uporne i neustrašive, nezavisne i direktne, one će postizati uspeh prevazilazeći sve prepreke. Ne odlikuju se štedljivošću i veoma su temperamentne, tako da u porodičnom životu često imaju poteškoće.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi