DOSADA JE UZROK NJIHOVE RADOZNALOSTI Ubedljivo najiritantnija tri znaka koja stalno „guraju nos“ u tuđi život!

Vole da čiste tuđa dvorišta

Kafić, restoran, drugarice, ogovaranje, piće, sok
Foto: Shutterstock, ilustracija

Ovan

Ovan uvek traži način da impresionira ili govori o novostima – a to često dovodi do činjenice da je svestan svih najnovijih vesti i tračeva. Dosada je uzrok njegove radoznalosti i prvi je znak Zodijaka koji raspolaže najnovijim informacijama.

 

Bik

Bik ne mora da čuje tračeve da bi nešto saznao. Bik sve otkriva kroz govor vašeg tela. Nije bitno da li ste primili poruku, pismo ili videli neočekivane vesti na računaru, tabletu, telefonu – Bik će sigurno znati za to. Pazite da li je Bik u vašoj blizini, ako ne želite da zna sve vaše tajne.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Device nižu poslovne uspehe, a ovaj znak da se pripazi opasne partnerove ljubomore!

Strelac

Strelac može proći kroz nemoguće kako bi ostvario svoj cilj. To znači da će verovatno koristiti sva potrebna sredstva – veze, izvore itd., da bi saznao tajnu osobe koja ga zanima.

 

Znak koji ubedljivo najviše pati od kompleksa više vrednosti!

AUTOR: Krstarica/M.M. DATUM I VREME: 10.09.2019. 11:49 Baš su se umislili... Foto: Shutterstock, ilustracija Ovaj znak oko sebe želi najveći mogući komfor, a ako nije u mogućnosti da ga stvori, trudiće se da dočara sliku lažnoga sjaja i uživaće u tome. Prezire sve primitivne, ali i spontane ljude, želi da sve organizuje, isplanira i sagleda sa svih strana.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi