MISTERIOZNA I MRAČNA Vole da dominiraju, kako u krevetu tako i van njega! Nikada nećete pogoditi koja žena je najfatalniji znak Zodijaka!

Kažu da je njen ubod smrtonosan....

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,
Foto: Shutterstock, ilustracija

Teraju vas da nagađate

Da li ste ikad proveli nekoliko sati razgovarajući sa nekim, da biste se posle nekog vremena udaljili od razgovora shvatajući da vam zapravo nisu rekli mnogo o sebi?

Oni vole da nauče što više o svojim partnerima pre nego što naprave čak i najkratkoročnije obaveze. Kao rezultat toga, smatraju ih vrlo misterioznim znakom Zodijaka.

Postaviće vam gomilu pitanja i pažljivo slušati vaše odgovore. Osećaćete se posebno, jer ko ne želi da provodi vreme sa tako velikim dobrim sagovornikom?

LAVU JE NAJVAŽNIJI, A NJEMU UOPŠTE NIJE POTREBAN Njima su pripreme za letovanje duže nego samo leto! Saznajte koliko ODMORA treba svakom znaku!

 

Vešti su ljubavnici

Ovde nema dileme, Škorpije su najveći ljubavnici među znakovima. Avanturisti, senzualni i posvećeni.

Šta god da vas interesuje i zanima, verovatno ćete iskusiti upravo sa nekom Škorpijom. Vole da budu dominantni, kako u krevetu tako i van njega. Za njih, seks nije tabu tema.

Uvek će reći šta vole, a šta ne. Ako im dovoljno verujete, otkrićete tajne delove sebe za koje niste znali da čuče u vama.

ŽIVE ŽIVOT PUNIM PLUĆIMA Oni su uvek opušteni! 3 znaka Zodijaka koje apsolutno ne zanima šta drugi MISLE o njima!

Žena, sreća, uspeh, moda, devojka, lepota, stil
Foto: Shutterstock, ilustracija

Uporni su kada ih zainteresujete - i ne plaše se da to pokažu

Kada vas Škorpija primeti, učiniće sve da vam to i pokaže. Imaju tajni način zavođenja, uporni su ali ne i naporni, romantični, ali ne previše sentimentalni.

Prirodni su psiholozi koji znaju da duboko u sebi, svako želi da se oseti posebnim. Ako ste umorni od bezuspešnih veza i priče u prazno, pokušajte da smuvate neku Škorpiju.

NI U LUDILU SE NE TREBA UDAVATI ZA NJIH Horoskopski znaci koji ne mogu bez mame, a ona će vam RASTURITI BRAK!

Ali, znajte da oni ne podnose nepoštovanje, i ako ih ostavite da čekaju, brzo će vas preboleti.

Ne plaše se iskrenih razgovora.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Ovnovi da se paze burne rasprave sa partnerom, a evo ko može da očekuje iznenadni priliv NOVCA!

Volite duge priče o smislu života?

Spremni ste da podelite najmračnije tajne i najluđe snove sa nekim ko će biti uz vas, i pomoći vam da ih ostvarite? Upravo ste se navukli na Škorpiju. Oni znaju da život nije med i mleko, i ne samo to... Škorpije smatraju da je zdravo istraživati mračne tajne i želje s vremena na vreme.

Bilo bi pravo osveženje pronaći nekoga kome ne smetaju tamne strane naše ličnosti, a Škorpijame su upravo te osobe.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

Moćne su

Ne samo da žele moć u krevetu, oni takođe traže prepoznavanje i razumevanje među ljudima, koji će poštovati njihov status i životni put.

U idealnom svetu, oni su vladari svega. Žele da se ljudi međusobno poštuju i rade na svojim talentima i kvalitetima koje poseduju.

PROČITAĆE VAS KAO KNJIGU Jedanaest zabavnih činjenica o osobama rođenim u znaku Raka!

Posao žena biznis laptop razgovor sastanak
Foto: Shutterstock

Škorpija nimalo ne zaostaje za dva najambicioznija znaka, Lavom i Ovnom. I oni takođe žele dobar položaj i vole da gazduju.

Najvažnija stvar koju treba znati: Škorpije nisu za svačiji ukus. Trude se da svoj svet ograde ozbiljnim stvarima, zato ih često smatraju uobraženim.

FEBRUARSKIM MAČKAMA TREBA STRPLJIV MUŠKARAC Evo kakav frajer je stvoren za vas! Pronađite LJUBAV prema mesecu u kom ste rođene!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi