STALNO SU NA TELEFONU Znakovi koji su apsolutni zavisnici od društvenih mreža!

Najviše vremena posvećuju njima - čuvenim društvenim mrežama.

kapa, beretka, mobilni, selfi, moda, devojka, stil
Foto: Shutterstock, ilustracija

Ovi znaci imaju najveći problem kada bi trebalo da se "isključe", da li ste među njima?

Da li ste zavisnik od društvenih mreža?

Da li mislite da previše vremena provodite na društvenim mrežama? Da li se lako isključujete sa interneta ili to nikako nije lako? Ako ne možete bez svega toga, onda možda treba da se preispitate.

 

Da li znate koja tri znaka najviše vremena provode na društvenim mrežama?

Blizanci

Oni spavaju sa mobilnim telefonom ili tabletom. Za njih je dan bez Interneta ili Instagrama izgubljen dan. Nije lako kad su to potrebe koje se ravnaju sa potrebom za hranom, ali tako je sa Blizancima. Njima je komunikacija najbitnija, pa će stalno biti i na "Fejsu" i na ostalim mrežama, da ne bi slučajno nešto propustili. Komentarišu sve šta stignu jer im je bitno da se pročita njihovo mišljenje. Vole i forume i online vesti.

POSTANITE LIDER U VLASTITOM ŽIVOTU Pun Mesec najviše će pogoditi ova 4 znaka! Evo kome se sudbina menja iz korena od 13. oktobra 2019. godine!

muškarac, selfi, dopisivanje, telefon
Foto: Shutterstock, ilustracija

Škorpija

Škorpija voli da špijunira i da drugi to rade na njenom profilu. To je prosto tip osobe koja voli pažnju, ali ne želi da kaže. Ona to skriva vešto jer želi da je ljudi cene zbog drugih stvari. Vrlo malo otkriva o sebi, ali jako puno sazna o drugima na društvenim mrežama, pa ako ima partnera, koji ima profil na nekoj mreži, neće moći ništa da sakrije od nje. Ona je pravi online detektiv i nikad joj nije dosta informacija o drugima, jer je sigurna ako je obaveštena. To je njena perspektiva. Ona zna sve o Vama, pa čak i ono što sami ne znate.

NE UMEJU DA IZGOVORE "VOLIM TE" Preziru romantiku! Partner može biti nežan do neba, ali to ova 3 znaka ne dotiče!

Lav

Lavovi vole da svi gledaju u njih, da budu u centru pažnje, pa će zato društvene mreže koristiti baš u ove svrhe. Nije lako biti Lav, ali danas je mnogo lakše dobiti svu pažnju sveta, ali bukvalno. Kače sve što se dešava u njihovom životu, od jutra do večeri. Gde su išli, šta su radili, sa kim su se družili, šta su jeli, gde su putovali. Nije lako sve to za praćenje, ali za Lava je sve to veoma bitno, pa smatra da je svima bitno. Pošto je njima bitno da ih drugi hvale, onda lajkujte sve i pohvalite Lava. Njemu su sve mreže podjednako bitne, samo je bitno da ima ljude koji će potvrditi njegovu vrednost.

Pun Mesec u Ovnu donosi ogromne promene za sve znake Zodijaka! Saznajte šta vas čeka na svim poljima do kraja oktobra!

AUTOR: Mogujatosama/M.M. DATUM I VREME: 15.10.2019. 14:00 Faza koja daje velike preokrete... Foto: Shutterstock, ilustracija U nedelju, 13. oktobra pojavljuje se pun Mesec u Ovnu, koji sa sobom donosi velike promene za sve znakove zodijaka. Očekuju nas veliki izazovi i životne prekretnice, koje će uticati na budućnost.

 

BONUS VIDEO:

Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi