NA JAVI JE OK, U SNOVIMA... Evo šta znači kad sanjaš da si raskinula sa dečkom!

Doživeti raskid veze u snu – hm, za mnoge je ovo prava noćna mora!

Spavanje, san, snovi, krevet,
 Foto: Shutterstock, ilustracija

Međutim, ljudi to sanjaju češće nego što to možda mislite. I ne mora da ima potpuno loše značenje, naprotiv, možda je samo signal da morate preduzeti neke stvari kako biste učvrstili vezu. Međutim, moguće je i da se u glavi podsvesno krije motiv za raskid.

 

1. Želite promenu

San o raskidu ljubavne veze ni u kom slučaju ne treba doslovno shvatati. To ne mora automatski da znači da negde u dubini sebe želiš prekid veze. Može značiti da želiš nešto da promeniš u svom životu – dakle, da želiš generalno neku promjenu. Razmisli koje te stvari raduju, a koje ne. Moguće je da promene za kojima žudiš nemaju nikakve veze s partnerom.

SANJATE ČESTO OSOBU ZA KOJOM TIHO PATITE? Evo šta znači kada sanjate onog u koga ste ZALJUBLJENI!

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert
 Foto: Shutterstock, ilustracija

2. Veza je u krizi

Moguće je da trenutno imate neke probleme u vezi. Oni vas muče, a vi pokušavate da ih „preradite“ u snu. Ni u ovom slučaju to ne znači da želite prekid veze. Možda se radi o nekim sitnicama koje vas trenutno muče u vezi i na kojima treba poraditi.

 

 

Uzmite vremena i razmislite o čemu je tačno reč. Možda će vas baš ovaj san i emocije koje je on proizveo podstaći da se pozabavite problemima koji vas muče. Ako nakon sna u jednom trenutku osetite da je prekid nešto zaista loše što se može dogoditi, moguće je i da se bojite da će vas on ostaviti ili da uskoro više nećete biti zajedno. To je još jedan razlog da preispitate celu situaciju i barem sa svoje strane popravite ono što možete i želite…

SKLANJAJTE GRICKALICE SA STOLA Istraživanje pokazalo, evo zašto ogladnimo posle SNA!

Par, raskid, tuga, depresija, svađa
Foto: Shutterstock, ilustracija

3. Potajno želite raskid

Naravno da taj san može imati i doslovno značenje – dakle, vi zaista u dubini sebe žudite za prekidom! Međutim, očito nemate dovoljno hrabrosti na taj korak ili to uopšte ne želite da priznate. Možda će vas san malo ohrabriti, ali svakako to nije razlog da i dalje u sebi budete nesrećni i nezadovoljni.

DONOSE SAMO LEPE VESTI Ostavljaju jak utisak i najavljuju odlazak na PUT! Sva verovanja vezana za snove o JATU PTICA!

 

Porazgovarajte s nekim, pokušajte da analizirate šta vas sve muči i pokušajte da budete čvrsti i da donesete odluku iza koje stojite. Makar to bilo radikalno, najbitnije je da pronađete sreću i zadovoljstvo.

Otkrijte od čega zavisi da li će vam se snovi ispuniti! Fora je u jednoj CAKI!

AUTOR: Krstarica/M.M. DATUM I VREME: 04.08.2019. 14:00 San postaje realnost kada... Foto: Shutterstock Kako se i kada ispunjavaju snovi? To da li će se snovi ispuniti - zavisi od vremena sanjanja (noću ili danju) i datuma.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi