SE*SI SANOVNIK! Podsvest vam nešto poručuje! Otkrijte šta vaši VLAŽNI snovi zapravo ZNAČE!

Jeste li se i vi nekad probudili usred noći, obliveni znojem, zbog sna u kojem ste radili nešto nevaljalo?

seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav
Foto: Shutterstock, ilustracija

Ne brinite se ništa! Svi imamo ovakve snove kojima podsvest pokušava nešto važno da nam poruči, a evo i šta.

 

Snovi o seksu mogu biti prijatni, ali su često i prava suprotnost. Nekad se probudimo i prosto nas bude sramota od sopstvenih snova. Ipak, ono što ustvari znače često nema nikakve veze sa seksualnošću.

Evo malog sanovnika najčešćih seksi tema koje ste sigurno i vi sanjali:

Seks na neobičnom mestu

Ako u snu vreme s partnerom provodite u potrazi za savršenim mestom gde biste se prepustili strastima, prema tumačenju stručnjaka za snove, takva vrsta vizije može označavati nedostatak intimnosti u vašoj vezi. Takođe, to može da simbolizuje da je vašim seksualnim životom zavladala monotonija. Ako se pritom osećate loše, moguće je da ste nesigurni u budućnost odnosa.

Seks s bivšim/om

Vrlo čest san koji može biti vrlo uznemiravajući ili rezultirati grižom savesti ako imate novog partnera. Analitičarka snova Patriša Garfild otkriva kako su takvi snovi normalni, a rezultat su podsvesnog upoređivanja starog s novim odnosom i otkrivanjem toga što su vam sada prioriteti. Ako ste sami, tada postoji mogućnost da su takvi snovi rezultat nerešenih odnosa s bivšim ili bivšom. OVDE saznajte koja 4 horoskopska znaka najteže pronađu ljubav!

Seks s neznancem

Ovakav san obično označava dosadu i želju za novim uzbuđenjima u životu. On može biti način na koji vam mozak govori da se više opustite, preuzmete rizik i postanete spontani - jer ne znate gde vas to može odvesti. Ako je takav san neprijatan, on može biti upozorenje da u stvarnom životu osećate pretnju od nekog. 

seks na javnom mestu plaža leto ljubav
Foto: Profimedia

Seks na javnom mestu

Strastvene radnje u koje se upuštate pred samim očima javnosti ili negde gde samo čekate da vas se otkrije imaju duplo značenje. Prema prvom, reč je u tome da tražite odobravanje vašeg izbora partnera od strane porodice i prijatelja. Prema drugom, to znači da se divite nekoj osobini partnera pa biste i sami voleli biti malo više takvi. OVDE pročitajte veliki finansijski horoskop za februar!

Seks u troje

Snovi u kojima istovremeno imate više seksualnih snova često ću manje "nevaljali" nego što biste na prvu loptu pomislili, kažu analitičari snova. Obično su simbolika želje za više potpore u životu, ali i narušenog samopouzdanja. Ako je u snu dominantna žena, tada je moguće da vam nedostaje nešto na emocionalnom polju života.

Homoseksualni snovi

Seksualna intimnost s nekim istog pola čak iako ste vi heteroseksualni nije nikakva retkost, ističu stručnjaci. Oni obično otkrivaju podsvesnu želju - ako ste žensko potrebu za više nežnosti u vašem životu, a ako ste muškarac potrebu za više akcije i odlučnosti. OVDE saznajte koji horoskopski znak je ubio najviše ljudi!

Prevareni ste

Koliko god san da vas partner vara može biti loše iskustvo, on vrlo retko ima to isto značenje u stvarnom životu. Analitičari snova objašnjavaju kako on predstavljaju strah od emocionalnog napuštanja - toga da će se partner odljubiti od nas ili zaključiti da ipak ne želi tu vezu. 

Seks
Foto: Shutterstock

Ne vidite lice partneru

Ako je u snovima lice vašeg ljubavnika ili ljubavnice mutno ili pak potpuno prikriveno, taj san uopšte ne mora biti povezan sa seksualnom stranom vaše osobnosti, objašnjavaju stručnjaci. Tako često znači potrebu za time da otkrijete svetu svoje potencijale ili skrivene talente.

Seks s nekim neprikladnim
Bilo da je reč o mužu vaše prijateljice, rođaku ili šefu, ovakva vrsta snova često završava buđenjem s osećajem duboke neprijatnosti. Jedno od objašnjenja je da vas intrigira ličnost onoga koga ste sanjali kao partnera, dok drugo kaže da ste sami zapeli u rutinu, do te mere da biste najrađe uradili nešto drastično da promenite situaciju u vašem ljubavnom životu. OVDE pročitajte seksi horoskop za februar!

Sa slavnom ličnosti

Očigledan razlog zbog kojeg sanjate seks s nekom slavnom zvezdom je to da vam se on ili ona fizički sviđa ili pak predstavlja ideal koji tražite u partneru. Osim toga, takvi snovi mogu predstavljati vašu želju da vas drugi ljudi više cene, uočavaju vaš trud ili jedinstvenost. 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi