ANĐEOSKI NIZ 1. NOVEMBRA! Danas je magičan dan i uz 5 rituala možete ostvariti sve snove!

Numerologija za broj 1. 11. - kako da prepoznate znakove koji vas vode ka ostvarenju snova!

Numerologija, brojevi, astrologija, zodijak, astro
Foto: Shutterstock, ilustracija

Svaki niz brojeva u numerologiji i spiritualizmu ima određeno značenje, pa je tako i današnji dan 1. 11. 2019. godine magičan i donosi jedinstvenu svetlu energiju, piše Lovesensa.

 

Danas nas prati energija posebnog niza brojeva 1-1-1 koji se još naziva i anđeoski niz brojeva. Kada se pojavi ovaj niz brojeva, to znači da nas sila Univerzuma štiti i otvara za nas vrata velikih mogućnosti.

Postoji verovanje da kada se pojave ovi brojevi, dolazi do velikog spiritualnog buđenja. Broj 1 je vrlo moćan broj, a kada se pojavi niz od tri jedinice, to znači da ste trenutno na značajnom duhovnom putovanju.

Kroz ovaj niz brojeva Univerzum šalje jasnu poruku da je uvek uz nas, da nas štiti i pomaže da ostvarimo snove. Veruje se da 1-1-1 donosi veliku sreću i šanse koje treba iskoristiti maksimalno.

NIJE SVEJEDNO GDE I SA KIM ŽIVITE Podsvesno biramo gde ćemo živeti, a numerologija otkriva koji je vaš broj kuće!

Žena, sreća, uspeh, moda, devojka, zima
Foto: Shutterstock, ilustracija

Postoji 5 različitih rituala koji donose ispunjenje želja na dan u kojem vlada niz 1-1-1:

1. Borite se za svoje snove

Ovaj niz brojeva nas podseća da svakodnevno, a danas posebno, treba da razmišljamo o svojim snovima. Zatvorite oči i zamislite da su se već ostvarili, zapamtite kako se osećate tokom ove meditacije i verujte da je sve što želite moguće. Na ovaj način odbacujete negativne misli i motivišete sebe da uradite nešto važno i veliko u životu.

ŽIVOT IM JE JAKO NAPORAN I TUŽAN Sudbinske četvorke imaju težak život kao iz filma, a evo šta im numerologija predviđa u budućnosti!

2. Vežbajte intuciiju

Na svakom životnom putu pojavljuju se znakovi. Ako ste na dobrom životnom skretanju, Univerzum će vam poslati znak da je sve u redu. Jačajte intuiciju i danas posebno obratite pažnju na simbole i znakove oko sebe.

 

3. Ritual sa kristalima

Postoji verovanje da na današnji dan treba da pronađete svoj srećni kristal i da zamislite želju dok ga držite u ruci. Kristal stavite pored kreveta kako biste imali lepše snove. Preporučuju se sledeći kristali: celestin, angelit, fluorit, mlečni kvarc, roze kvarc, kijanit, selenit i anđeoski fantom kvarc.

4. Očekuju vas dobre promene u karijeri

Niz brojeva 1-1-1 nagoveštava uspeh i dobre vesti, a ovo se odnosi naročito na one koji su trenutno nezadovoljni svojim poslom. Pred vama se otvaraju vrata raznih mogućnosti. Oslobodite se straha od promene i krenite putem uspeha.

DEVETKE MUKU MUČE SA KILOGRAMIMA Datum rođenja utiče na vaše telo! Evo kako možete da izračunate i saznate da li ste skloni gojaznosti!

posao, kolege, stres, tim, uspeh
 Foto: Shutterstock, ilustracija

5. Zavolite sebe

Ako želimo ispunjen život, onda moramo više brinutoi o sebi, svojim potrebama, željama i stanju svoje duše. Danas se opustite, odmorite i uradite nešto što ste odavbno želieli. Dozvolite da vas ispuni pozitivna energija i zavolite sebe. Zaljubite se u svoju dušu, jer će tek tako pokazati svoju istinsku lepotu.

Pogledajte koji je najbolji dan za venčanje u 2020. godini!

AUTOR: Superžena/M.M. DATUM I VREME: 02.10.2019. 12:14 Ako ste među onima koji planiraju da tokom sledeće godine stanu na ludi kamen, zvezde kažu da bi bilo najbolje da sudbonosno "DA" kažete u zimu. Foto: Shutterstock, ilustracija Britanski astrolog Kerolin Folkner je otkrila za Dejli mejl da je, s astrološkog i numerološkog gledišta, najpovoljniji datum za venčanje 20.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi