OSMICE VOLE DA ŠVRALJAJU SA STRANE, SAMO OVAJ BROJ JE VERAN DO SMRTI Ljubavna numerologija otkriva kakvi ste kada se zaljubite za ceo život!

Kada je ljubav u pitanju teško je biti objektivan. Saznajte na koji način funkcionišete u ljubavnim odnosima - formula za izračunavanje je veoma jednostavna, samo treba da izračunate vaš lični broj

Dan zaljubljenih, veza, ljubav, par, romantika
Foto: Shutterstock

Lični broj dobićete zbrajanjem svih brojeva u datumu rođenja.

Primer:

Godina rođenja: 25.6.1989.

2+5+6+1+9+8+9= 40 a to je 4+0= 4

(U numerologiji se dvocifreni broj uvek svodi na jednocifreni).

 

BROJ 1: Ovo su osobe koje ljubav zasnivaju veoma racionalno, promišljeno i na intelektualnoj osnovi. Teško ih je zadovoljiti. Ako od njih očekujete da budu poslušni – kao rezultat dobićete odbojnost i agresivnost. S njima morate biti pažljivi i davati im dovoljno motivacije jer su skloni neveri ukoliko veza postane previše dosadna i monotona.

NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA SEPTEMBAR 2019. Čuvajte se zlih jezika na poslu! U ljubavi ćete biti skloni flertovanju sa zauzetom osobom!

BROJ 2: Ove osobe veoma su izbirljive. Žele praktične i inteligentne osobe oko sebe. Dosta su materijalni, pa će se lako odlučiti za osobu koja im može osigurati udoban život. Blage su to osobe s kojima je nemoguće posvađati se. Ako iskreno vole – verne su i požrtvovne.

NUMEROLOGIJA OTKRIVA VAŠE SLABE TAČKE Koja je vaša najveća greška koju pravite u ljubavi i šta treba da uradite!

moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen
Foto: Shutterstock, ilustracija

BROJ 3: Pre svega žele iskreno prijateljstvo. Tek kada to osete mogu se upustiti u ljubavnu vezu. Njihova ljubav temelji se na poštovanju i potpunom poverenju prema partneru. Sve probleme rešavaju otvorenim i iskrenim razgovorom.

ČETVORKE GLUME FINOĆU A FLERTUJU SA SVIMA Numerologija otkriva kako da pomoću brojeva saznate koliko je ljubomoran vaš partner!

BROJ 4: Ove osobe vole duge i stabilne veze. Obožavaju brak i često ga rano ostvaruju. U životu im se desi da pogrešno izaberu partnera. U ljubavi mogu biti nemaštoviti i dosadni. Miran život i stabilan odnos jedini je životni cilj ovih osoba. U vezama su verni, poslušni i spremni na kompromise.

 

BROJ 5: Ove osobe teže za ljubavlju koja je za celi život. Svaka laž ih duboko povređuje i teško je zaboravljaju. Za njih je pravi smisao života pronaći ljubav. Kada je nemaju – kao da nisu živi. Mana u odnosima im je nezrelost i težnja za slobodom.

NEKO MISLI NA MENE! Saznajte šta TAČNO znači kada kazaljke pokazuju 00:00,15:15 i druge JEDNAKE brojeve!

BROJ 6: Ovo su osobe koje su sklone promenama. Nisu baš za stalnu i dugu ljubavnu vezu. U stalnoj su potrazi za odgovarajućim partnerom. Veoma su nežne i osećajne no uvek imaju poriv da nađu nešto bolje. Zbog toga često ostvaruju ljubav tek u kasnim godinama života, kada postanu zrelije.

NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA AVGUST 2019. Izračunajte broj svoje SUDBINE i saznajte šta vas sve očekuje!

Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert
 Foto: Shutterstock, ilustracija

BROJ 7: Ovim je osobama ljubavni život prožet brojnim ljubavnim vezama. Uživaju u avanturama i flertu. Mnogi od njih, tokom života, imaju i po nekoliko brakova. Životu i ljubavi pristupaju veoma aktivno, pa su stalno u potrazi za novim uzbuđenjem. Često im se dešava da ne vide razliku između ljubavi i strasti.

ALO ANALIZA Na osnovu datuma rođenja saznajte KOLIKO DECE ćete imati! Četiri broja otkrivaju da ćete uskoro zatrudneti!

BROJ 8: Ovim osobama se ljubavni život odvija kroz stalne akcije, promene i više brakova. Želja za raznolikošću i stalno odlaganje životnih odluka kao i ozbiljnih životnih pitanja prisutni su kod njih tokom celoga života. Za neku pravu, dužu vezu odlučuju se nakon 40. godine života.

STO POSTO TAČNO Saznajte šta poslednji broj godine rođenja otkriva o vama!

BROJ 9: Ove osobe u mladosti teže vezama sa starijim partnerima. Uvek su u nekim suprotnostima. Oni vole neobično i netipično. Uvek tragaju za novim ljubavnim uzbuđenjima. Često doživljavaju razočarenja no vrlo brzo se oporavljaju.

Sudbinski nije dobar broj, ali su neverovatno izdržljivi! Otkrivamo sva tumačenja vezana za numerološki broj TRI!

AUTOR: Numerologijahoroskop/M.M. DATUM I VREME: 21.07.2019. 14:00 Nije im lako.... Foto: Shutterstock, ilustracija Sudbinski broj 3 nije dobar sudbinski broj. On sili ljude da naporno rade; preopterećuju se i to stvara stres i napetost. Isto tako izaziva nered u njihovom životu.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva kako da izračunate da li ćete biti bogati

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi