NUMEROLOGIJA OTKRIVA Odaberite savršenog partnera za se*s! Idealna računica koja će vam sigurno pomoći!

Neverovatno!

seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav
seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav, Foto: Shutterstock

Uz pomoć biosudbinskog sex broja saznajte ko su vaši idealni seksualni švaleri, kako s ljubavnim umećem da izmanipulišete partnera i sa kim se generalno najbolje slažete u švaleraciji. Misli se na one idealne švalere, bez obaveze i da niko ne zna.

 

Biosudbinski sex broj se dobija tako što se saberu svi brojevi iz datuma rođenja bez godine. Na primer, ako je neko rođen 15.20.1974. godine, njegov bioritamski broj je: 1+5+2+0=8

 

1

Žena: Strastvena je i od rane mladosti traga za pravom dijabolom, koja neće da se hvali kad god se seksaju i da priča ortacima ili ortakinjama. Vatrena, smotana kada treba da zaštiti
svoju privatnost. Ima razvijenu žensku instituciju i ume da ugodi muškarcu, a i ženi ako treba. Živi za divljačko drndanje, al da niko ne zna.

Muškarac: Uživa u seksu i sklon je perverzijama koje pravda retardiranim izgovorima. Kad baci neku budalaštinu na sto, čak je u stanju i sam sebe da ubedi. Jedino što se to vidi, kad malo bolje pogledaš. Hteo bi da bude dominantan u seksu, ali prc.
1 se slaže sa 8, 6 i 3. Treba da izbegava 2 i 9.

Frizura, fen, lokne, žena, lepota, kosa
Foto: Screenshot Youtube

2

Žena: Ne uživa naročito u seksu, ali zbog blama i toga šta će ljudi da kažu, udara se ko štuka.Kad vidi CRVIĆA odma skače, kida udice, lomi štapove. Ipak, rano se upušta u seksualne
odnose, ono fazon u onovnoj školi obično popucaju do 6 razreda.

Muškarac: Romantičan, nestalan i ne baš najbolji jebač. Tripuje da će svaka riba odma ko one iz pornića sve sama da radi, a kada i nešto pokuša, on se duri, jer, tobože nije to – to što njemu treba i njega niko ne razume.Ženama se preporučuje da u odnosu sa dvojkom budu oprezne i odma na početku veze da nalupaju to dobro, da nahvata strah. Posle možete da ga vozite kao konjića po livadici.
2 se slaže sa 6 i 8. Treba da izbegava 3 i 7.

Žigolo, eskrot muškarac, par, flert, seks
Foto: Shutterstock, ilustracija

3

Žena: Celo njeno telo je erogena zona. Promiskuitetna po predispoziciji, lesto i jeste u tom fazonu. Tri RedBula i Viski i odma je promenila separe i skače po stolovima. Ovde zapravo imamo ekstra ribu, ako volite ove razdragane flert majstore, da vam bezobrazno ližu uvo usred kafića!

Muškarac: Evo ga napokon pravi ljubavnik. Ovaj udara ko čekić, trsi kao kombajn! Ako mu još pojasnite granice, ukoliko ih imate, može snjim da se stupi u zanimljivu švaleraciju, ali ne
zaboravite da unapred napomete svoja mala pravila o ćutanju! Oće da blebeće kad se napije, pa zato.
3 se slaže sa 6 i 5, a treba da uzbegavaju 2 i 9.

devojka, žena, kluba, zamišljena, tužna
 Foto: Shutterstock

4

Žena: Živa vatra, spolja kulturna, u krvetu nenormalna. Drnda se bolje nego profi ribe, a kad ode kući, posle ti žao. Kako napusti stan, odma uvatiš da drkaš, jer ne možeš da veruješ šta se upravo dogodilo. Jebote! Najbolje da ovaku ribu godinama razvlačite u neobavetnoj seks varijanti, pa da duže potraje, jer ako krenete da serete sa emocijama, ova oće da pobegne. I da se ne javlja osle na moblini, da te blokira na fejsu i to…

Muškarac: Izdržljiv ljubavnik, sklon maratonskom vođenju ljubavi, ali sebičan. Sagni se malo, njiši se levo-desno, ajde šta si legle ko mrtva kobila, a jel umeš ti da pustiš neki zvuk, vidi šta ti radim a ti ništa. Znači napajeni seljak.
4 se slaže sa 8, 6 i 5. Treba da izbegava 2 i 1.

5

Žena: Brzo se zasiti seksualnog švalera. Menja ih najstrašnije, pa ako vam je ovo cool, onda samo napred. Razni su ljudi, svako voli nešto drugo, nego dildo neko krastavac, ali u suštini,
sve je to isto. Tar ne?

Muškarac: Francuska škola, sladoledžija, koga uzbuđuje da palaca kao žedno kuče na činiju sa vodom. Oće da smori, ali ako ga cimate retko i drndate povremeno, potoji možda i neka šansa da vas ne smori do bola.
5 se slaže sa 8 2 i 3. Treba da izbegava 6 i 9.

Ljubav udvaranje poklon stariji muškarac i devojka
Foto: Profimedia

6

Žena i muškarac: Nema velikih razlika između šestice žene i šestice muškarca. Vole da setrpaju ko i svi ostali, nema tu ništa specijalno da se napomene. Zanimljivo je ipak, da ovi likovi mogu da budu temperamentni, a racionalni kakvi jesu u stanju su da od klasičnog ambivalentnog onašanja naprave fantastičnu seksi dramu.
6 se dobro slaže sa 1, 2, 3 i 4. Treba da izbegava 5 i 9.

7

Žena: Tajanstvna je, ali se otvara kad popije, menja poze i diktira tempo. Kad se drnda pijana, oće i da ujede. Kad se nacirka, neće da stane mož da svršiš pet puta neće ona to da uzme u obzir, stalno naskače i maltretira. Stavite gumicu ako nećete u obdanište. Ipak je to samo švaleracija.

Muškarac: Izuzetno je potentan, bezobrazan u krevetu i ovako, generalno uredan. Neguje tehnike bliskog zapada. Seks sa sedmicom je bolji nego sa osmicom, verujte, probali smo! Njegova je poslednja stanica stravičan orgazam. Urla ko lud!
7 se slaže sa 2, 7 i 6. Treba da izbegava 1 i 5.

Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

8

Žena: Od muškarca stalno traži nešto novo. Seksualno oslobođenapuno zahteva, ima dobre ideje, voli da menja partnere. Svi nešto vole da menjaju partnere. Valjda je to cool.

Taxi telefoni Beograd: Spisak taksi udruženja – brojevi telefona i informacije.
Muškarac: Brz, ho9će, može, jak, seks mašina takoreći. Ima neke fore, koje random izvlači kad najmanje očekujete. Nikome nije jasno koje i kakve porniće taj gleda, kad je sve to naučio.
Tražili smo po netu, ali takav pornić očigledno ne postoji. Eto.
8 se slaže sa 5, 2 i 8, a treba da izbegava 6 i 1.

9

Žena: Seks je za nju nešto lepo i uzvišeno. Misionarka, nežna, voli da se gleda u oči dok se taslači, a iz nekog razloga i sa švalerom vodi ljubav. Čist, tehnički seks kao da ne postoji za nju.

Muškarac: Njega treba samo hvaliti, da ga popuste kompleksi. Čim istripuje da je frajer, odma mu se digne. Ovako ako ga grdite i to, sestro nema ništa od toga. Uvlači se ko kornjača u oklop i često u tim situacijama cirka u pokušaju da spasi stvar. Ako dođe to toga, očekujte sranje na gajbi, sve će da isprosipa, uprlja i usere. Mora cela gajba posle na generalnku. Ali seksa će biti.
9 se dobro slaže sa 8 i 1. Treba da izbegava 6 i 2.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi