VREME VELIKOG ČIŠĆENJA! Totalna lunarna eklipsa u LAVU!

Poremećen san i prenaglašene emocije.

Mesec
Foto: Profimedia

Totalna lunarna eklipsa (pomračenje Meseca) se desila 21. januara 2019. godine u 6.12 sati po lokalnom vremenu. Astrološki, desila se na 0 stepeni Lava. Pored toga, ovu eklipsu prati nekoliko zanimljivih karakteristika. Pre svega, znamo da je svaka lunarna eklipsa ustvari pun Mesec u blizini Mesečevih čvorova.

Ovaj pun Mesec se naziva krvavi Mesec jer je u pitanju totalno pomračenje odnosno Zemljina senka u potpunosti zaklanja Mesec, dajući mu “krvavo” crvenu boju. Krvavi super Mesec nećemo imati ponovo do 2021. godine, tako da će ova eklipsa sigurno ostaviti utisak.

Lunarna eklipsa se desila u znaku Lava, te su je najviše osetili oni koji imaju lične planete u prvoj dekadi fiksnih znakova (Lav, Vodolija, Bik, Škorpija). Na opštem planu je eklipsa donela poremećen san, prenaglašene emocije, te sitnije zdravstvene probleme.

Ovo je vreme velikog čišćenja! Trenutno su pod udarom prve 3 tri čakre (korenska, sakralna i solarni pleksus). Verovatno zadnjih dana osećate blagu mučninu, bolove u leđima i da vam neko “izmiče” tlo pod nogama.

Joga meditacija proleće leto opuštanje
Foto: Shutterstock

Moguće je da osećate i blage vrtoglavice, jer svako pomračenje Meseca aktivira i treće oko. Ne brinite se, ovo je samo naznaka da treba da otpustite svu negativnu energiju i loše obrasce, koji su se nakupili tokom prethodne dve godine.

Zapamtite da je čišćenje proces i da se ne dešava samo u 2-3 dana oko samog pomračenja, već može potrajati i nekoliko meseci, sve do narednog pomračenja.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi