DOPUNA BUS PLUS KARTICA I PRODAJA KARATA NA MEĐUGRADSKIM LINIJAMA "Lasta" otvorila terminusni objekat na Autokomandi

SP Lasta je krajem 2018. godine, 14. decembra, otvorila novi objekat za dopunu BUS PLUS kartica u prigradskom prevozu, kao i za prodaju karata na međugradskim linijama.

Lasta
Lasta, Foto: ALO!

Novi objekat se nalazi na Autokomandi, na prigradskom stajališu Franša D’ Eperea b.b. u smeru ka Nišu. Objekat je terminusnog tipa, a namenjen je za prodaju karata prvenstveno za Lastine polaske u međumesnom saobraćaju, ali i za dopunu BUS PLUS mesečne karte za prigradske linije. Takođe, putnici će moći ovde da dobiju i sve aktuelne informacije o svim Lastinim polascima vezanim za ovaj lokalitet.

 

Puštanjem u rad ovog objekta, SP Lasta će putnicima omogućiti da se brže, sigurnije i bezbednije prevoze. Kupovinom karte u ovom objektu, putnicima će biti olakšan prevoz ka željenoj destinaciji, jer ubuduće neće čekati red na ulazak u autobus. Sa kupljenom kartom putnik će odmah ući u autobus i smestiti se na sedište, bez čekanja da vozač ispiše kartu i naplati, što je do sada bio slučaj. Sve je ovo uzrokovalo velike gužve i na samom stajalištu, a na taj način ceo tok saobraćaja se sporije odvijao na ovom delu Autoputa ka Nišu.

„Lasta“ nudi najpovoljniju cenu tehničkog pregleda

Svi korisnici BUS PLUS mesečnih karti za prigradski saobraćaj ovde će moći izvršiti dopunu svojih kartica.

Vladimir Kovačević koordinator za terminuse u SP Lasta, prilikom otvaranja ovog objekta, naglasio je značaj saradnje Grada Beograda, Skupštine Grada, Sekretarijata za saobraćaj i Opštine Voždovac sa Lastom, u cilju unapređenja usluga javnog gradsko-prigradskog prevoza na teritoriji grada Beograda.

 

U izjavi za medije Kovačević je rekao da je u planu, da se podigne još sličnih objekata širom Beograda, ukoliko za to bude interesovanja od strane korisnika javnog gradsko-prigradskog autobuskog prevoza.

Radno vreme novog terminusnog objekta na Autokomandi je, od ponedeljka do subote, od 08 do 20 časova, a nedeljom od 08 do 15:30 časova, uz mogućnost njegove korekcije.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi