DIREKTOR GSP REAGOVAO NA ĐILASOVE OPTUŽBE Momčilović: Gradsko saobraćajno nije kupilo nijedan automobil

Autobusi nabavljeni po nižoj ceni

Gradski prevoz, GSP
Gradski prevoz, GSP, Foto: Alo!/Vladimir Marković

 

Vršilac dužnosti generalnog direktora GSP Radiša Momčilović reagovao je danas na izjavu lidera SzS Dragana Ðilasa, rekavši da to preduzeće nije kupilo nijedan automobil.

 

"GSP nije kupilo nijedan automobil već iznajmljuje automobile. Tako da nemamo više automobile u vlasništvu. Za razliku kada je Ðilas bio gradonačelnik Beograda i kada je kupovao tramvaje od po dva miliona evra, autobuse od 300.000 evra, kada je oteo GSP-u naplatu prevoza i dao je na upravljanje privatnoj firmi, kada je preko GSP finansirao čak i fudbalski klub, sadašnja gradska vlast zajedno sa menadžmentom GSP realizuje čitav niz aktivnosti kako bi GSP stao na noge", naveo je Momčilović u izjavi dostavljenoj medijima.

 

On je dodao da GSP danas kupuje autobuse po duplo nižoj ceni nego što je, kako kaže, Ðilas to radio i "ne ulaže milione u nešto što nije u službi obavljanja osnovne delatnosti preduzeća, a to je javni gradski prevoz".

 

Predsednik stranke Slobode i pravde i jedan od osnivača Saveza za Srbiju Dragan Ðilas rekao je danas da su "Gradsko saobraćajno preduzeće" i "Beogradput" sklopili ugovore o zakupu, a kasnije i otkupu luksuznih automobila

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi