VESIĆ RASKRINKAO FAŠISTU OBRADOVIĆA Nije pustio čoveka sa bolesnom ženom da prođe, a iza svega se krije bolestan plan! (VIDEO)

Nakon upada na RTS, raznih pretnji i napada na žene, nakon što je njegov i Đilasov partner Bastać sa Vukom Jeremićem organizovao napad na penzionera u centru Beograda, Boško je otišao korak dalje, blokirajući centar grada u saobraćajnom špicu.

Goran Vesić, Foto: Grad Beograd

Ipak, vrhunac Obradovićevog ludila raskrinkao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, koji je na svom Fejsbuk nalogu objavio kako je jedan čovek molio Boškove pristalice da ga puste da prođe jer vozi bolesnu ženu, na šta su ga oni, zajedno sa svojim liderom, ismejali!

- Snimak sa sinoćnje blokade raskrsnice ulica Kneza Miloša i Kralja Milana u centru Beograda, koji su upravo objavili mediji, a na kome se vidi kako građanin moli da ga puste jer kolima vozi bolesnu ženu, dok se fašista Boško Obradović kliberi, a njegovi sledbenici vređaju ovog čoveka, jasno govori koje su prave namere ovih fašista. Ovaj fašista, odbornik skupštine grada Čačka, besan jer Beograđanke i Beograđani odbacuju njegove bolesne ideje i ne učestvuju u njegovim političkim akcijama, odlučio je da kazni građane Beograda. Zato blokira saobraćaj, uzurpira Pionirski park kao što njegov partner, crnogorski kriminalac, Marko Bastać blokira radove na rekonstrukciji gradskih trgova i ulica. Na snimku se vidi i kako se maloletni telohranitelj fašiste Obradovića hvali kako je udario jednog vozača koji je stajao u koloni i pitao ih zašto ne može da prođe.

Cilj ovih fašista, kojima rukovodi Dragan Đilas, je da zaustave život u Beogradu, da spreče završetak obnove ulica i trgova u Beogradu kako bi izazvali haos u gradu. Jer jedina njihova politika je haos i nasilje. Ništa drugo nisu ponudili građanima i zato gube na svakim izborima - napisao je Vesić.

Pogledajte na snimku šta se dešavalo:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi