ČIŠĆENJE ŠETALIŠTA I ZELENIH POVRŠINA Pokrenuta velika akcija uklanjanja nepropisno parkiranih vozila na Ušću (FOTO)

JKP "Parking servis" sprovelo je rano jutros još jednu veliku akciju uklanjanja oko 100 nepropisno parkiranih vozila sa šetališta i zelenih površina na beogradskom Ušću, u koordinaciji sa Komunalnom inspekcijom, Saobraćajnom i Komunalnom policijom, kao i Interventnom jedinicom beogradske policije.

Uklanjanje nepropisno parkiranih vozila
Uklanjanje nepropisno parkiranih vozila, Foto: JKP Parking servis

U vanrednoj akciji su, između ostalih, dizalicama „pauk“ preneti i luksuzni automobili i džipovi, što pokazuje da niko nije privilegovan i da se propisi moraju poštovati.

Direktor "Parking servisa“ Andrija Čupković je u izjavi za agenciju Tanjug apelovao na vozače da poštuju propise.

- Ovom i brojnim sličnim akcijama dokazujemo već nekoliko godina zaredom da u Beogradu nema zaštićenih i da smo mi stranka koja uvodi red. Na osnovu naloga MUP-a i inspekcije, uklanjaju se svi koji krše zakon, a zahvaljujući oštrijoj kaznenoj politici, rešeni smo da istrajemo u nameri da taj red i sacuvamo - rekao je Čupković.

BIĆE NAJMODERNIJI U BEOGRADU! Grad preuzima Sportski centar "Vračar"!

Uklanjanje nepropisno parkiranih vozila
Uklanjanje nepropisno parkiranih vozila, Foto: JKP Parking servis

On je naglasio da više neće biti bahatog parkiranja, ni nepoštovanja pravila.

- Nije naš cilj samo da napravimo parkove poput ovog na Ušću, već i da sačuvamo sve to što smo napravili. Nećemo dozvoliti da bahati pojedinci džipovima tokom noći uništavaju parkove u kojima se igraju naša deca tokom dana - dodao je on.

Kako je istakao Čupković, to što neko ima džip i parkira na Ušću ne znači da je zaštićen.

- Uz veliku podršku Uprave grada Beograda s kojom zajedno sprovodimo politiku da za sve važe ista pravila, možete biti uvereni da će se u Beogradu znati red dok smo mi nadležni za rešavanje ovih problema - rekao je Čupković.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi