VODITELJI SE SILNO OBRADOVALI, A I VI ĆETE! Rade Basta se hitno uključio u Jutarnji program: U 5 sati jutros me probudio Goran Vesić! Odluka je doneta!

Doneta nova odluka.

Rade Basta
Rade Basta, Foto: Printscreen

* Vršilac dužnosti direktora Beogradskih elektrana Rade Basta izjavio je da će grejanja u Beogradu ipak biti danas i narednih dana

* Basta je jutros imao uključenje u Jutarnji program TV Pinka i TV Prva

* Njega je u pet sati jutros probudio zamenik gradonačelnika

Iako su Beogradske elektrane na čijem čelu se Basta nalazi, sinoć izdale saopštenje u kom je navedeno da grejanja u glavnom gradu neće biti zbog višoih spoljašnjih temperatura, jutros je situacija drugačija.

Naime, kako je Basta rekao u uključenju u Jutarnji program TV Prva, njega je u pet sati jutros probudio zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić koji ga je pozvao na hitan sastanak.

 

- U pet sati me je probudio zamenik Vesić gde mi je naložio da dođem hitno na sastanak i doneta je odluka da se pokrene grejanje i da budu stanovi topli - rekao je Basta i naglasio da neće biti prekidanja grejanja osim u slučaju da temperature budu preko 18, 19 stepeni.

Poslušajte i šta je rekao u uključenju za TV Pink:

Na konstataciju voditelja da nas već za vikend očekuje baš 17, 18 stepeni, Basta kaže da se prognoza menja iz dana u dan i da će elektrane i grad pratiti vremensku prognozu i u skladu s njom doneti odluku.

Bonus video

Ministar Dačić o naoružavanju Srbije, Kosovu i konačnoj odluci Evropske unije

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi