PROPAO PLAN BASTAĆU I ĐILASOVCIMA Vesić: Beograd 1. septembra dobija pravi centralni trg kakav imaju sve evropske prestonice!

Nastavlja se uređivanje grada

Goran Vesić, Trg republike

* Rekonstrukcija Trga Republike se bliži kraju

* 1. septembra biće pušten saobraćaj

* Beograd dobija centralni trg

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić na svojoj Fejsbuk stranici objavio je lepu vest da se rekonstrukcija Trga Republike polako bliži kraju i da će 01. septembra biti pušten u saobraćaj.

Trg republike, rekonstrukcija
Trg republike, rekonstrukcija, Foto: Facebook/ Goran Vesić

 

Kako je Vesić napisao: "Beograd će najzad dobiti pravi centralni trg kakav imaju sve evropske prestonice" i dodao

 

"Uređujemo svoj grad! Sada se vidi kakvi su “idioti” oni koji su uništavali saobraćajne znake, pretili radnicima i zaustavljali radove.

 

Ali pošto nemaju politiku i jer su frustrirani porazima na izborima samo im preostaje agresovnost i destrukcija", napisao je Vesić i kao dokaz lepote rekonstruisanog trga objavio i foto galeriju.

 

ZELENA AKCIJA U CENTRU GRADA Glumci Bule Goncić, Nenad Nenadović i košarkaš Đorđe Gagić posadili prvih 12 stabala na Trgu republike (FOTO)

SVI SU SITI NJEGOVIH LAŽI Vesić skresao Bastaću: Ponovo laže i obmanjuje ljude. Ali šta bi drugo dokoni Đilasov pajac radio?

SVE ĆE UČINITI DA RADOVI NE BUDU GOTOVI DO 1. SEPTEMBRA! Vesić raskrinkao plan Marka Bastaća i njegove kriminogene crnogorske ekipe!

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi