ZASTRAŠUJUĆA OBAVEŠTAJNA SAZNANJA Albanci skovali pakleni plan protiv Srbije, dižu pobunu u Preševu?! Sprema nam se veliko zlo!

Uveliko rade na ostvarenju podle ideje!

Hašim Tači, Ramuš Haradinaj
Hašim Tači, Ramuš Haradinaj, Foto: EPA/VALDRIN XHEMAJ

Lažni predsednik i lažni premijer Kosova Hašim Tači i Ramuš Haradinaj najozbiljnije planiraju da ovoga leta izazovu oružane sukobe na jugu centralne Srbije!

Srpski obaveštajci došli su, kako se saznaje, do šokantnih saznanja da Tači i Haradinaj preko svojih ljudi uveliko rade na izazivanju pobune na jugu centralne Srbije.

Cilj im je da tako našu državu dovedu u "nemoguću situaciju" u kojoj bi vlasti u Beogradu morale da pristanu na ucene Prištine.

Priprema za rat

Prema rečima odlično obaveštenih izvora, albanski stratezi u Prištini, ali i u Tirani, procenjuju da je Srbija najranjivija u području Preševa i Bujanovca i da je tamo moguće izazvati krizu visokog intenziteta koja bi mogla da natera Beograd da u kratkom periodu propusti pred albanskim maksimalističkim zahtevima.

OPASNI JEZICI ZAPADA Britanski ministar: Završite započeti posao! NATO morao da interveniše! Mora da oslobodi Kosovo!

Ove informacije delimično potvrđuje i predsednik Odbora za KiM Milovan Drecun, koji kaže da su albanski lideri iz Prištine u stalnoj komunikaciji s Albancima sa juga centralne Srbije, a sve to podržava Tirana.

- Tači sve vreme pokušava da u pregovore Beograda i Prištine ubaci pitanje statusa Albanaca na jugu. To se pominje i u rezoluciji koju je usvojio parlament u Prištini i to jeste pokušaj da se napravi paralela između Srba na severu Kosova i Albanaca na jugu centralne Srbije. U ovo su naravno uključeni i bivši komandanti terorističke organizacije "Oslobodilačka vojska Preševa, Bujanovca i Medveđe" - upozorava Drecun.

Prema njegovim rečima, Priština, umesto da smiruje tenzije stvorene uvođenjem taksi, raspiruje krizu i vrši bočne pritiske.

- Jedan pritisak je preko juga centralne Srbije, a drugi ide preko Sulejmana Ugljanina u Raškoj oblasti. Očigledno je da da se Priština, umesto za razgovore, priprema za nove sukobe! Neće oni razgovore, već se spremaju za nasilje i žele da odgovornost prebace na Srbiju - navodi Drecun.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi