VELIKA POBEDA SRBIJE Albanci u neverici od koga su dobili ŠAMARČINU! Ova zemlja je donela ISTORIJSKU odluku povodom Kosova!

Alžir poštuje principe međunarodnog prava, zalaže se za njegovu primenu i u skladu sa tim nije priznao takozvano Kosovo, izjavio je Abdelhamid Šebšub.

Alžir
Alžir, Foto: Profimedia

Ambasador Alžira u Srbiji razgovarao je sa državnim sekretarom Ministarstva unutrašnjih poslova Biljanom Popović Ivković.

FRANCUSKI NOVINAR BEZ DLAKE NA JEZIKU! "Kad uđete na Kosovo na mobilnom vam se pojavi: DOBRODOŠLI U MONAKO", a razlog je smešan!

Na sastanku je bilo reči o unapređenju odnosa dve zemlje u oblasti unutrašnjih poslova, naročito u borbi protiv terorizma, kao i o kandidaturi takozvanog Kosova za članstvo u Interpolu, navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova.

Popović Ivković je predočila da je Priština po četvrti put aplicirala za prijem u Interpol i ocenila da je to nastavak vršenja političkog pritiska na najstariju međunarodnu policijsku organizaciju.

KRUPNE RIBE NA UDARU! Posle samita u Parizu kreću saslušanja čelnika OVK, vlasti u Prištini PANIČE!

Naglasila je da bi eventualno razmatranje zahteva za prijem takozvanog Kosova u članstvo te profesionalne policijske organizacije predstavljalo grubo kršenje procedura Interpola čija pravila, dodala je, jasno kažu da samo države članice UN i posmatrači u UN mogu biti članice Interpola.

Popović Ivković je istakla da je zahtev takozvanog Kosova u suprotnosti i sa Rezolucijom 1244 Saveta bezbednosti UN i nastavak pokušaja politizacije Interpola i podsetila da je na prošlogodišnjoj Generalnoj skupštini u Dubaiju odbijen zahtev Prištine za prijem u Interpol, navodi se u saopštenju.

OVAJ SNIMAK DOKAZUJE DA JE PREMIJERKA U PRAVU! Kada budete videli odakle izlaze Šiptari, sve će vam biti jasno!

Kako se dodaje, ambasador Šebšub je rekao da će njegova Vlada sa pažnjom razmotriti sve informacije o argumentima Srbije protiv zahteva Prištine za članstvo u Interpolu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi