ALBANCI NAPRAVILI SKANDAL U PARIZU! Ambasador okupio društvo i otišao u crkvu, pa izvadio ovu knjigu i počeo da čita, sveštenici se UHVATILI ZA GLAVU!

Amabasada tzv. republike Kosovo u Francuskoj organizovala je islamski verski obred u katoličkoj vojnoj katedrali Palati invalida u Parizu.

Notr Dam, relikivija
Notr Dam, relikivija, Foto: Printscreen

Ambasada takozvane republike Kosovo u Francuskoj organizovala je islamski verski obred u katoličkoj vojnoj katedrali Palati invalida u Parizu.

Pod plaštom obeležavanja dvadeset godina od završetka rata, vlasti samoproglašene republike Kosovo su u hrišćanskoj bogomolji čitali delove Kurana, zbog čega je reagovala velika grupa oficira Francuske armije.

Oni su u protestnom pismu biskupu francuskih armija Romaneu izrazili protivljenje što se u hrišćanskom hramu čuje molitva Alahu i to u organizaciji međunarodno nepriznate države.

Zbog ovog skandala, Narodni slobodarski pokret u ponedeljak je pozvao predstavnike vlasti u Srbiji, kao i SPC, da o ovom događaju obaveste Vatikan imajući u vidu činjenicu da ova država nije priznala Kosovo, kao i to da Katolička crkva zabranjuje islamske verske obrede u svojim hramovima.

Povezane vesti

 • Korisnik: xyz
  04/06/2019 - 10:56
  Zasto da se obrate Srbima I SPC. Kad je to Katolicka Crkva?obratite se Hrvatima da kontaktiraju Vatikan.
 • Korisnik: Goran NS
  04/06/2019 - 09:40
  Sledeci korak je minaret.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi