STIGAO ULTIMATUM IZ BRISELA! Evropa je čekala baš OVAJ DAN, a onda poslala NEPRISTOJNU PONUDU! Beograd ucenjen kao nikad dosad! Bačene karte na sto!

Sramno!

Evropska unija
Evropska unija, Foto: EPA/Oliver Hoslet

* Skupština Srbije donela u martu 2010. rezoluciju o osudi zločina u Srebrenici

* Johanes Han u ponedeljak je upozorio da nema mesta u EU za one koji negiraju genocid

* Poslat zahtev da Srbija prizna genocid u Potočarima

Sve jača struja u Briselu koja predlaže novi uslov za pristupanje EU - priznavanje genocida u Srebrenici.

Ovi zahtevi sve su glasniji u pojedinim krugovima u Briselu, iako je zvanična Srbija tokom poslednje decenije i pravno, i politički i moralno učinila sve da osudi i ovaj i sve druge ratne zločine.

"HARADINAJ LAŽE" Izdao naređenje! Kosovske snage krenule! Izvršen stravičan udar na Srbe!

"Novosti" podsećaju da je Skupština Srbije donela u marta 2010. rezoluciju o osudi zločina u Srebrenici, dok se bivši predsednik Boris Tadić javno izvinio za "jedno od najtragičnijih poglavlja jugoslovenskih građanskih ratova devedesetih", a 11. jula 2015. tadašnji premijer Aleksandar Vučić umalo nije linčovan na komemoraciji u Potočarima.

DAČIĆ UZVRATIO ŽESTOKO BUGARIMA Borisov je preterao, a evo šta mu šef srpske diplomatije poručuje

Ipak, evropski komesar za proširenje Johanes Han u ponedeljak je upozorio da "nema mesta u EU za one koji negiraju genocid i sve druge presude međunarodnih sudova".

Priština, Albanci, Kosovo
Priština, Foto: Tanjug

Zahtev da Srbija prizna genocid u Potočarima ugrađen je i u poslednji izveštaj Evropskog parlamenta o Srbiji, a očigledno je da je ova tema pogodna za politiku "pokretnih meta".

TAČI PISAO TRAMPU Poslao mu jezivu poruku u kojoj otkriva svoj ULTIMATIVNI CILJ! Pominje se i Srbija!

Generalna sekretarka Evropskog pokreta u Srbiji Suzana Grubješić smatra da odnos zvanične Srbije prema onome što se dešavalo u Srebrenici nije sporan i da ovo pitanje ne bi trebalo da bude iskorišćeno kao još jedna kočnica na našem putu ka EU. "Ovde nema ni ćutanja ni negiranja sudski utvrđenih činjenica o Potočarima. Niko od naših zvaničnika ne negira da se zločin dogodio", kazala je ona.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi