"HARADINAJ LAŽE" Izdao naređenje! Kosovske snage krenule! Izvršen stravičan udar na Srbe!

Sramotno!

Ramuš Haradinaj
Ramuš Haradinaj, Foto: AP

* Ministru Vulinu zabranjeno da poseti Kliničko-bolnički centar Kosovske Mitrovice

* Prekršen Briselski sporazum

* Na listi onih kojima je zabranje ulazak, nalaze se i doktori

Ministru odbrane Aleksandru Vulinu i delegaciji Ministarstva odbrane i Vojnog zdravstva nije dozvoljeno da posete Kliničko-bolnički centar Kosovske Mitrovice, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Kako navode, delegacija Ministarstva odbrane i Vojnog zdravstva nije dobila dozvolu da poseti KBC Kosovska Mitrovica i pored toga što je prošle nedelje Ramuš Haradinaj predsednici Vlade Srbije rekao da je lažna vest da je Priština svim srpskim zvaničnicima uskratila dozvolu za posete tzv. Kosova.

POKRENUTO POVLAČENJE PRIZNANJA U ITALIJI Podela Kosova je NEMOGUĆA! Granice je odredila SILA protiv koje niko ne može!

U odgovoru koji je stigao iz Prištine navodi se samo da "nisu u mogućnosti da pozitivno odgovore na zahtev". "Još jednom se pokazalo da Ramuš Haradinaj laže", navedeno je u saopštenju.

Aleksandar Vulin
Aleksandar Vulin, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Priština je, navodi se, još jednom prekršila Briselski sporazum, a ovoga puta su se na listi zvaničnika koji ne mogu na KiM, pored ministra Vulina, našli i lekari.

KAD DODIK ZAVALI ŠAMARČINU! Tači digao nos, pa izdao uvređeno saopštenje: Imao sam dobru volju, ali ovo je MINIMUM KOJI TRAŽIMO!

Iz ministarstva navode da je planirana poseta imala isključivo humanitarni karakter i da su predstavnici ministarstva i VMA sa čelnicima KBC Kosovska Mitrovica nameravali da razgovaraju o unapređenju saradnje koju ta institucija poslednjih šest godina ima sa VMA i daljoj pomoći tom medicinskom centru u kome se leče i Srbi i Albanci sa KiM.

LAZANSKI BEZ DLAKE NA JEZIKU Šta nam to donosi Makron? Da nije možda NOVI SAVEZ?!

U delegaciji su bili ministar Vulin, načelnik Uprave za vojno zdravstvo, brigadni general dr sci. med. Uglješa Jovičić i predstavnici VMA - načelnik VMA, pukovnik prof. dr Miroslav Vukosavljević i načelnik Sektora za lečenje docent, dr sci. med Nenad Ratković.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi