PLJUNULA NAM SVIMA PRAVO U LICE Jelena Milić je rekla GLUPOST GODINE, a onda se javila Vesna Pešič i naterala Srbiju da na trenutak STANE!

Milićeva je izjavila da Srbija treba da promeni ustav i u preambulu, umesto celog Kosova i Metohije, stavi samo četiri opštine na severu.

Vesna Pešić
Vesna Pešić, Foto: Vladimir Marković

Direktorka Centra za Evroatlantske studije Jelena Milić izjavila je gostujući na čuvenoj "slobodarskoj" televiziji N1 da Srbija treba da promeni ustav i, u preambulu, umesto celog Kosova i Metohije, stavi samo četiri opštine na severu.

MARIĆ UZVRATIO PALJBU NATO MILIĆKI KAO NAŠ PVO PROTIV F-117 "Hteo sam da te predstavim kao ljudsko biće, a ne kao..." Posle ovih reči, u studiju "Ćirilice", nastala TIŠINČINA!

Na ovaj skandalozan predlog javila se i perjanica Saveza za Srbiju, sociolog i političarka, Vesna Pešić.

Ona je u ime Đilasa, Jeremića, Obradovića i ostalih satelita ove koalicije, poručila Srbima da odje*u.

 

- Fuck you te četiri opštine - napisala je Pešić.

Tako smo imali prilike da vidimo kakva je politika Saveza za Srbiju prema Kosovu, ali i ostatku Srbije.

Ako vam se ne sviđa politika koju bi Savez za Srbiju sproveo da je na vlasti, pročitajte ponovo mudru poruku koji Pešić šalje građanima ove zemlje u ime onih koji sebe smatraju "demokratskim, pametnim, pristojnim delom Srbije.

JELENA MILIĆ OKUPIRALA "ĆIRILICU" KAO NATO KOSOVO Marić nije mogao da dođe do reči, a onda je gost reagovao: Prekinite vaš NADOBUDNI MONOLOG!

Tvit
Tvit, Foto: Printscreen

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi