ZNAKOVI SU UPOZORENJE ZA VOJSKU SRBIJE KFOR započeo opsežnu akciju duž administrativne linije sa Kosovom

KFOR je saopštio danas da će u narednim danima nastaviti da zamenjuje već postojeće znakove duž administrativne linije razgraničenja (ALR), ističući da se KFOR "ne bavi pitanjima granice ili bilo kojim drugim pitanjem vezanim sa aktuelnom političkom diskusijom".

Navodne vežbe Kfora na Kosovu
Navodne vežbe Kfora na Kosovu, Foto: Kfor

"Znakovi su upozorenje koje ukazuje na udaljenost od ALR-a, kako bi se izbeglo da pripadnici KFOR-a i UNMIK-a prekrše sporazume sa Vojskom Srbije tako što će slučajno preći ALR", saopštio je KFOR.

RAT DO BIOLOŠKOG ISTREBLJENJA?! Posle najnovijeg poteza Albanaca, više nema šanse za mir! Skupština u Prištini je upravo izglasala...

Naglašava se da je ALR "referentna linija, uspostavljena za vojne svrhe i nema nikakve veze sa zvaničnim sadašnjim ili budućim granicama" i da "ALR znaci ne utiču na život i aktivnosti građana na Kosovu".

RAČAK SE DIŽE IZ MRTVIH Navodni masakr i silovanja prete Beogradu! Sve se kuva u londonskoj kuhinji!

KFOR navodi da je zamena već postojećih znakova duž ALR neophodna za sve znakove koji su u veoma lošem stanju, zbog izloženosti vremenskim prilikama, a da su "znaci postavljeni uz ALR reference SAMO za osoblje KFOR-a i UNMIK-a, a ne za građane Kosova".

ILI ŽEŠĆE PROVOCIRA ILI JE TOTALNO PROLUPAO Haradinaj: Ideja Srba je stara čitav vek, žele da podele albansku teritoriju!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi