HITAN ZAHTEV SUDA U PRIŠTINI Raspisana međunarodna poternica za Zvonkom Veselinovićem

Bivši vođa čuvara mosta na Ibru tražen posle događaja koji su usledili nakon intervencije specijalnih jedinica u julu 2011. godine

Osnovni sud u Prištini
Osnovni sud u Prištini, Foto: Printskrin

Na zahtev Specijalnog tužilaštva Kosova raspisana je međunarodna poternica za Zvonkom Veselinovićem, potvrdio je Osnovni sud u Prištini, prenosi Koha.

List piše da je bivši vođa čuvara mosta na Ibru tražen posle događaja koji su usledili nakon intervencije specijalnih jedinica u julu 2011. godine.

KURTI JE ISLAMISTA Dobija podršku Zapada, a Albanija je leglo terorista

Prema navodima kosovskog Specijalnog tužilaštva, Veselinović se tereti za niz krivičnih dela kao i za predvođenje organizovane kriminalne grupe.

"SIN KOSOVSKOG MUFTIJE POZVAO ALBANCE NA DŽIHAD" Poznati srpski stručnjak upozorava odakle nam preti najveća opasnost

Specijalno tužilaštvo već nekoliko dana zahteva da Osnovni sud u Prištini izda međunarodni nalog za hapšenje Veselinovića.

"Obaveštavamo vas da je Osnovni sud u Prištini - Posebno odeljenje - postupajući na zahtev Specijalnog tužilaštva Republike Kosovo, protiv optuženog ZV, izdao nalog za hapšenje, domaću i međunarodnu poternicu, zasnovanu na osnovanoj sumnji da postoje krivična dela 'Učešće ili organizovanje kriminalne grupe'“, piše u odgovoru Osnovnog suda u Prištini, prenosi Koha.

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi