NOVO LICE ZLA - BURIM RAMADANI Zbog reči koje je izgovorio za Srbiju i njenog predsednika Amerikanci bi mogli da udare na Prištinu!

Zbog taksi sada najviše trpi Kosovo koje time kvari odnose sa SAD.

Burim Ramadani
Burim Ramadani, Foto: Printscreen

Zamenik premijera nepriznate države Kosovo Enver Hodžaj priznao je da takse na srpske proizvode više štete Kosovu nego Srbiji. On je kazao da se situacija promenila i da zbog taksi sada najviše trpi Kosovo koje kvari odnose sa SAD.

- Sada taksa udaljava Kosovo od Amerike. Tri meseca nakon što je doneta odluka o taksi, kojom smo želeli da kaznimo Srbiju, došli smo do toga da te takse sada štete nama i da nam kvare odnose sa Amerikom - rekao je Hodžaj i dodao da je ukidanje takse na srpske proizvode od Prištine zatražio i predsednik SAD Donald Tramp.

 

- Dobili smo pismo od Trampa i ništa nismo preduzeli. Tako pravimo sebi veliku štetu - kazao je on.

S druge strane, zamenik ministra odbrane lažne države Kosovo Burim Ramadani, rekao je da Priština ne treba da ispunjava želje Aleksandra Vučića.

- Bolje da ne dođe do sporazuma sa Srbijom i do nastavka dijaloga, nego da ispunjavamo želje Aleksandra Vučića, novog Miloševića. Ne verujem da će Kosovo zbog taksi pokvariti odnose sa SAD - rekao je on.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi