NEVREME STIŽE IZ BOSNE U Drvaru sneg, Sanski most poplavljen, a kod nas pljuštalo celu noć! OVA reka se već izlila! Više čitajte u ALO! (FOTO)

U štampanom izdanju za 15. maj VIP dodatak

Naslovna strana, 15. maj
Naslovna strana, 15. maj, Foto: Alo

NOVA GEJ AFERA NA SRPSKOJ SCENI

Mladi srpski glumac ucenjen gej fotkama!

Lepom plavušanu stižu poruke: Plati ili ćemo objaviti slike tvog golog ku*ca!

 

HAOS U BOSNI, SRBIJA STREPI!

U Drvaru pao sneg, u Sanskom post poplavljena naselja!

Nevreme ugrožava Srbiju - Izlila se Tamnava kod Koceljeve, Sava raste

 

Obilne padavine napravile su haos u regionu! Poplavljeni su delovi Bosne i Hercegovine, kao i Hrvatske, a nevreme je zahvatilo i Srbiju. Došlo je do izlivanja Tamnave kod mesta Gradojević, zbog čega je saobraćaj na deonici Šabačka Kamenica - Gradojević bio otežan, a najveće padavine zadesile su Srbiju tokom noći.

- Saobraćaj se odvija otežano i postavljeni su saobraćajni znaci koji upozoravaju učesnike u saobraćaju na opasnost na putu - saopštilo je JP „Putevi Srbije“, koje dodaje da će javnost biti blagovremeno informisana o normalizaciji saobraćaja na tom putnom pravcu.

Drvar, sneg
Drvar, sneg, Foto: FB Almir Agić

Međutim, kiša koja već tri dana pada u našoj zemlji ipak neće izazvati katastrofu poput one 2014. godine jer je ciklon promenio pravac.

Međutim, sve nadležne službe su i dalje u pripravnosti.

NEBO SE OTVARA, KREĆE SUPERMAGNETNA OLUJA! Na sav užas koji nas je snašao, stiže NOVO ZLO - Trajaće 10 sati i uticaće na zdravlje ljudi!

 

U gornjem toku Save vodostaj je u porastu. Hidrolog Slavomir Stevanović ističe da se narednih dana očekuje maksimalan porast Save, ali ne i dostizanje nivoa pri kome se proglašava vanredna odbrana od poplava. On dodaje da može da bude proglašena redovna odbrana.

DANAS JE OPASAN PRAZNIK Na Jeremijin dan obavezno je da uradite jednu bitnu stvar!

U Šapcu, koji ima deonicu osetljivu na velike vode, nije došlo do problema. U tom gradu juče tokom dana padala je kiša umerenog  intenziteta. Inače, nivo Save u Šapcu juče je bio 269 centimetara, dok je linija redovne odbrane od poplava 400, a vanredne 500 centimetara. Više čitajte u štampanom izadnju.

Sanski Most
Sanski Most, Foto: Darko Bandić

 

 

MAJA MARIJANA STRAHUJE ZA ŽIVOTE NAJBLIŽIH POSLE PALJENJA AUTOMOBILA

Videla sam vatru, a moja ćerka je vrištala!

"Ovo sam videla samo na filmu!"

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi