MISTERIJA NA ULICAMA ZAGREBA! Automobil danima vuče prikolicu sa RAKETOM, vojska ne zna ništa, a onda je pronađen odgovor! (VIDEO)

Društvenim mrežama već se danima dele snimci misterioznog "raketnog sistema" koji se može videti na ulicama Zagreba.

Zagreb
Zagreb, Foto: screenshoot/Facebook

Prema snimcima i fotografijama objavljenim na "Fejsbuk" grupi Snimke prometnica, reč je o raketi (ili možda maketi rakete) koju na specijalnoj prikolici vuče kombi. Raketa, prikolica i kombi-vozilo obojeni su u prepoznatljivu vojnu maslinasto-zelenu boju, iako ni prikolica ni kombi nemaju vojne registarske oznake. Građani su zbunjeni te još niko ne zna zašto bi neko raketu "vozikao" Zagrebom.

Neobičan prizor zabeležen je na brojnim lokacijama u gradu, prvi puta je snimljen još pre šest dana, a poslednji put juče na Vukovarskoj, u središtu grada.

Ministarstvu odbrane tokom dana je "Jutarnji list" poslao upit tražeći pojašnjenje situacije, ali u trenutku pisanja ovog teksta nisu dobili odgovor.

Slučaj rakete je ipak rešila policija.

Utvrđeno je, naime, da je reč o vozilu marke "Pežo Boxer" zagrebačkih tablica sa registrovanom prikolicom u kojoj se nalazila maketa rakete napravljena od lima.

Vozilom je upravljao 46-godišnjak, koji je policiji ispričao da je maketu napravio sam, da je napravljena od lima, veličine oko 10 m i težine oko 200 kilograma s marketinškom namerom privlačenja pažnje potencijalnih preduzeća.

Vlasnik makete je, kažu, imao sreće jer je policija utvrdila da ne postoje elementi prekršaja ni krivičnog dela.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi