SILIKONSKA KRALJICA BUGARSKE! Andrea ima najveća usta na svetu! Planira da ih još napumpa, a kada čujete zašto to radi, ostaćete u čudu!

Ne želi da stane.

 Andrea Emilova Ivanova
Andrea Emilova Ivanova, Foto: Screenshoot Instagram

Studentkinja Andrea Emilova Ivanova (22) iz Bugarske, postala je poznata u celom svetu zbog svojih ogromnih usana. Kako kaže, usta je do sada povećavala 15 puta i na to potrošila više od 2,500 dolara. Kada je pitaju zašto to radi sebi, slegne ramenima i kaže: "To je sad u modi".

OPERACIJE SU JE UNAKAZILE! Bila je najlepša starleta i san svakog muškarca, a danas ne sme da se pogleda u ogledalo! (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

 

Andrea kaže da nije sigurna da će ikad stati sa filerima.

- Svi mi dele komplimente na račun odeće i usana. Inspirišem ljude širom sveta. Da, ima i negativnih komentara, ali oni uglavnom dolaze od žena, pa znam da je to samo ljubomora - kaže Andrea.

Dodaje i da ne vidi potrebu za napadima jer je veličina usana samo stvar ukusa.

ON JE PROMENIO SVE! Nije se skidala sa malih ekrana u Srbiji, a danas je DRUGA ŽENA! Izgubila kosu, pa se odala alkoholu!

 Andrea Emilova Ivanova
Andrea Emilova Ivanova, Foto: Screenshoot Instagram

- Neko voli manje a neko veće usne. Ja volim veće, u čemu je problem? Želim da imam najveće usne na svetu. U Bugarskoj je to u modi i sve devojke imaju filere - kaže ova studentkinja.

LEKARI NE MOGU DA JOJ POSTAVE DIJAGNOZU Ona plače, ali joj ne idu suze! Iz njenih očiju ispadaju gromade koje joj prave pakao od života! (VIDEO)

 

Ovu Bugarku na Instagramu prati preko 17.000 ljudi, a na ovoj društvenoj mreži dobila je čak i ponude za brak. Porede je sa čudovištem ali to njoj ni malo ne smeta.

 Andrea Emilova Ivanova
Andrea Emilova Ivanova, Foto: Screenshoot Instagram

Više fotografija pogledajte u galeriji 

POGLEDJATE BONUS VIDEO

Progovorio robot Leposava! Ona će zagorčati život zadrugarima!

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi