"TATA JE POVRAĆAO, MAMI JE SRCE TUKLO KAO LUDO" Bilo mu dosadno na rođendanu, pa je rešio da doda jedan sastojak u tortu, pola porodice mu je završilo u BOLNICI!

Rođendanska proslava jedne australijske porodice krenula je po zlu nakon što je neko u tortu dodao marihuanu i tako prouzrokovao veći haos nego što je verovatno planirao.

Torta, kolač
Torta, Foto: Shutterstock, ilustracija

- Svi su se divno provodili. Kao desert je poslužena torta sa voćem i kremom, posuta komadićima čokolade. Ispostavilo se da su ti komadići sadržali marihuanu - izjavila je jedna od zvanica sa rođendanske proslave koja je uz još četiri osobe hospitalizovana nakon konzumacije torte.

Žena je otkrila da je za ovu smicalicu kriv mlađi član porodice koji je tortu "obogatio" kanabis-čokoladom, misleći da će tako "oživeti" porodičnu proslavu rođendana.

- Efekt nije bio trenutan, što je, sada znam, normalno kada se jedu kolači od marihuane. Otprilike sat vremena nakon konzumacije, počela sam da osećam kako mi grlo otiče i vrti mi se u glavi, a tri sata kasnije ja i još četiri člana porodice smo bili u bolnici s dijagnozom predoziranja. Izgleda da sam alergična na kanabis ili šta god da je bilo unutra u tako velikoj dozi - otkrila je ona i dodala kako je dobila adrenalin i terapiju za anafilaktički šok, dok je nekoliko drugih gostiju povraćalo, uključujući i njene 80-godišnje roditelje.

- Tata je povraćao, majka je imala veoma ubrzane otkucaje srca. Svi smo bili prestrašeni jer nekoliko sati nismo znali šta se događa. Ljudi su padali u nesvest, a bolničko osoblje je bilo frustrirano jer nisu mogli ništa da nam objasne, samo smo pričali besmislice. Svi koji su bili na proslavi su dozivali jedne druge po bolnici i nismo imali pojma da smo naduvani - ispričala je ona.

Član porodice koji je kriv za nastali haos, priznao je nekoliko sati nakon ludila u bolnici da je "začinio" tortu iz zabave, kao i da je čokoladu s kanabisom nabavio od prijatelja iz Amerike.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi