HOROR SCENA NADOMAK PRIBOJA! Četiri skeleta vezana ŽICOM u zidinama manastira! Hitno obaveštena policija! (VIDEO)

Svi su zanemeli kada su ugledali zastrašujući prizor!

Manastir Svetog Nikole, Pribojska Banja
Manastir Svetog Nikole, Pribojska Banja, Foto: Youtube/Printscreen

Ljudske kosti, najverovatnije posmrtni ostaci četiri osobe, pronađene su na imanju manastira Sveti Nikola u Pribojskoj Banji kod Priboja tokom arheoloških iskopavanja.

LEGLA DA ODMORI! Beograđane su zbog poplava JURILE SVINJE, a pogledajte šta su oni pronašli u SVOM KREVETU! (FOTO)

Pročitajte još

Ta informacija potvrđena je u Višem javnom tužilaštvu u Užicu i Eparhiji mileševskoj na čijem području se nalazi manastir u čijem kompleksu arheološka istraživanja ovih dana rade stručnjaci Republičkog zavoda za zaštitu spomenika kulture.

Zasad je samo pretpostavka da četiri skeleta, ukopana u ostatke zidina trpezarije manastira podignutog u ranom Srednjem veku, datiraju od Drugog svetskog rata. Na to ukazuju bugarski novčić iz 1943. godine i ostaci vojničkih uniformi pronađeni na istom lokalitetu, a osim njih arheolozi su ovde zatekli čaure od metaka, dugmad, upaljače, tabakere, noževe. Navodno, četiri skeleta koji je sa pronađenimm predmetima odnela policija, jedan za drugi bili su vezani žicom.

EVO ŠTA SE DESILO ZA 50 GODINA! Otac i sin su pronašli bocu sa porukom iz 1969. godine i uspeli da nađu njenog autora!

U Višem javnom tužilaštvu u Užicu nam je rečeno da je od policije u Priboju stiglo usmeno obaveštenje o pronalasku ljudskih kostiju na imanju manastira Svetog Nikole u Pribojskoj Banji. Čeka se detaljniji izveštaj na osnovu koga će, radi utvrđivanja nadležnosti u ovom slučaju, biti konstultovano Tužilaštvo za ratne zločine. Bez obzira na to čija se nadležnost utvrdi, rečeno je, biće naloženo da se utvrdi na koji način su preminuli ljudi čiji posmrtni ostaci su nađeni, a tražiće se verovatno i DNK analize.

PONESITE SAMO ŠTO STE DONELI Srbi budite na oprezu! Ukoliko se usudite da učinite sledeću STVAR na plaži - ojadiće vas i do 1.000 evra!

Mada na trulim ostacima uniformi nema vidljivih oznaka, istraga će pokušati da dokuči kojoj vojsci su pripadali. U ovom regionu tokom Drugog svetskog rata bilo je i partizana i četnika i nemačkih vojnika, čak i ustaša, a italijanski protektorat Crne Gore prostirao se do ovih krajeva. Otkriće bugarskog novčića u skrivenoj grobnici verovatno neće mnogo značiti istrazi, s obzirom na to da je lev u to vreme na jugu Srbije, u zonama bugarske okupacione uprave, važio za sredstvo plaćanja.

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi