HTELI DA JE VIDE POSLEDNJI PUT Ivanku spremili za sahranu: Kad je porodica otvorila kovčeg, umalo su se onesvestili od šoka!

Porodica je želela da je vidi poslednji put.

Groblje
Groblje, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

* Porodica došla da vidi preminulu Ivanku poslednji put

* Kad su otvorili kovčeg, na njenom mestu je bila druga pokojnica

* Sin najavio da će tužiti bolnicu

Na telo žene navukli su odeću 40 kilograma lakše pokojnice. Da nisu odlučile otvoriti kovčeg dve zagorske porodice bi oplakivale neke nepoznate žene.

- Kad smo u mrtvačnici otvorili kovčeg, samo što se nismo onesvestili. Unutra nije bila naša majka nego nepoznata žena - šokirano govore Ivan i njegova sestra Branka iz Belca kraj Zaboka.

Na tamošnjem su groblju trebalo je da sahrane majku Ivanku Čukljek (80). Ona je preminula tri dana ranije, a porodica je došla u mrtvačnicu kako bi se poslednji put pozdravili s njom.

DA LI JE OVO SKRNAVLJENJE ISLAMA? Tajanstvena devojka stavila burku na glavu, a kad joj vidite donji deo tela, ostaćete u potpunom šoku! (FOTO)

- Kovčeg je bio naš, ali u njemu pogrešno telo, obučeno u odeću naše majke, a da sve bude još gore, pokojnica iz kovčega je bila upola lakša od naše majke, pa je "plivala" u njenoj odeći- zgroženo priča porodica.

Oni su odmah alarmirali bolnicu, ali tu je tek usledio šok - rekli su im da pokojna Ivanka Čukljek nije kod njih i da oni nemaju nijednu mrtvu ženu u svojoj mrtvačnici!

Sahrana, groblje
Sahrana, groblje, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Oni su o svemu obavestili policiju, koja je ubrzo uspela da reši ovu morbidnu zbrku.

Telo pokojne Ivanka je nađeno u Mihovljanu u kovčegu Katice Plukavec (86), a kako njena porodica nije otvarala kovčeg, nisu ni znali za zamenu.

NIJE NI SLUTIO ŠTA JE UPECAO I TO GA JE SKORO UBILO! Povukao je udicu i nastao je pravi haos, počeo je da vrišti NA SAV GLAS! (VIDEO)

- U šoku sam! Samo želim dobiti telo svoje majke i sahraniti je - rekao je Branko ispred mrtvačnice kada su tela obe pokojnice doneta kako bi se stavila u odgovarajuće kovčege.

- Mojoj majci su stavili maramu koja nije njena i navukli joj odeću žene koja je lakša 40 kilograma. Pa kako niko nije primietio da nešto nije u redu?! Tužićemo bolnicu - ljuti su Čukljekovi.

DOTLE DOŠLO! Brutalna tuča žena! Deca započela kavgu, a onda majke uletele! Da li plakati ili se smejati!

Iz bolnice su poručili da će se utvrditi ko je odgovoran za zamenu pokojnica, da li je kriva bolnica ili pogrebna poduzeća koja preuzimaju tela i oblače ih.

Bonus video

Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi