PLAKAO NOĆIMA, RUKAMA POKRIVAO LICE Lekari nisu mogli da pomognu, a onda je majka sinimila šta dečak (6) radi u krevetu. Tada se sve promenilo (VIDEO)

Debi je bila očajna

Dečak sa majkom
Dečak sa majkom, Foto: Youtube Printscreen

Dečak od šest godina Tajler Saunders iz Old Bara u Australiji trpeo je neverovatne bolove, kukao je i zavijao od rođenja jer je njegova koža bila upaljena zbog ekcema! Njegova majka Debi se silno trudila da pomogne svom sinu, međutim, nije uspevala. Onda ga je snimila, zapise odnela lekaru i to mu je spasilo život!

Dečak je od rođenja trpeo ekstremni bol i konstantan svrab, često je bio noćima budan, ali niko nije mogao da mu pomogne. Stanje bilo sve gore i gore, a leka nije bilo. Onda je Debi uzela stvar u svoje ruke.

NISU NI SLUTILI DA NISU SAMI Mladenci otišli da se slikaju za pozivnice, a zbog jezivog detalja na fotografiji umalo je propala svadba! (FOTO)

Doktori su mu konstatovali bolest “Atopik dermatitis“, što nije retka bolest, i nisu verovali Debi kada im je pričala kroz kakvu agoniju mali Tajler prolazi. Zato je rešila da ga snimi i zabeleži njegov stepen bola.

SNIMAK POGLEDAJTE KLIKOM OVDE.

Zahvaljujući snimcima, Debi je pronašla doktora Ričarda Arona iz Južne Afrike, koji je specijalista za dermatitis. On je Tejloru prepisao poseban losion, kortikosteroide i antibiotike zahvaljujući kojim je njegova koža posle dva meseca postala glatka!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi